Κορονοϊε κι αν μένουμε σπίτι, το στιλ μας δεν θα το χάσουμε

Ιωάννα Σαλαμούρα
Κορονοϊε κι αν μένουμε σπίτι, το στιλ μας δεν θα το χάσουμε

Τι να φοράς μέσα στο σπίτι για να μην είσαι συχεχώς με τις πιτζάμες σου.

Αγαπημένο μου πλάσμα να φανταστώ πως σε βρίσκω στα σπίτι σου;… Black χιούμορ!

Γνωρίζω πως είναι μια πάρα πολύ δύσκολη στιγμή για όλους μας, μα είμαι σίγουρη πως θα περάσει και μετά από όλο αυτό θα βγούμε πιο δυνατοί και ενωμένοι.

Ακολουθείς το #menoumespiti για να προστατέψεις τους γύρω σου αλλά κι εσένα. Αυτό βέβαια δε σημαίνει πως θα κυκλοφορείς με πιτζάμες όλη μέρα λες και είσαι άρρωστη. Θα συνεχίσεις τη ζωή σου κανονικά και μέσα από το σπίτι σου και θα σε φροντίζεις όπως όλο τον υπόλοιπο καιρό! Τι σημαίνει αυτό; Πως και μέσα στο σπίτι σου μπορείς να κάνεις άνετα και στιλάτα ντυσίματα. Φυσικά δεν θα ντυθείς με τα αγαπημένα σου κομμάτια όταν κάνεις φασίνα, αλλά όταν κάνεις την δουλειά από το laptop, όταν θα αράξεις να δεις μια ταινία ή πίνοντας ένα ποτήρι κρασί. Είναι στα πλαίσια του σε φροντίζεις. ΔΕΝ θα σε παραμελήσεις για κανένα λόγο.

Κάτι άλλο που θα σου φτιάχνει την διάθεση είναι κι ένα κόκκινο κραγιόν. Θα μου πεις καλά τρελάθηκες; Άλλη όρεξη δεν έχω ρε Ιωάννα. Όμως αυτά τα μικρά πράγματα όσο χαζά κι αν σου φαίνονται θα σου φτιάχνουν την μέρα σου.

Θα σου δείξω τρία αγαπημένα κομμάτια, που σίγουρα έχεις, και έξι τρόπους να τα συνδυάσεις. Και σίγουρα δεν θα σου δείξω “πυρηνική φυσική” αλλά ιδέες για comfy look!!!

Ξεκινάμε!

1.ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ JEANS:

Σχισμένο, στενό, φαρδύ, boyfriend, mom’s ή όποιο κι αν είναι το λατρεμένο σου jeans είναι σίγουρα το παντελόνι αυτό που δεν αποχωρίζεσαι σε όποια ηλικία κι αν είσαι.

Ένα στυλ που μπορείς να κάνεις είναι με την ζακέτα σου και μαρινιέρα. Και ζεστό και άνετο!

jean outfit 1 salamoura

Λατρεμένο καρό πουκάμισο με t-shirt! Αυτό το ντύσιμο είναι ωραίο και για κηπουρικές εργασίες φορώντας και τις αγαπημένες σου γαλότσες!

karo outfit 2

2.ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΦΟΡΜΑ:

Η φόρμα ‘’παίζει’’ πολύ αυτό το διάστημα, νομίζω πως βγαίνει νικήτρια! Όμως δεν είναι απαραίτητο να την φοράς μόνο με το αγαπημένο σου φούτερ και να έχει γίνει μετά τις πιζάμες η επόμενη περιβολή σου…..Ξέφυγε λίγο από το συνηθισμένο σου.

Φόρεσε την με ένα χαχόλικο πουλόβερ όπως μας έχει δείξει ουκ ολίγες φορές η αγαπημένη ηθοποιός Diane Keaton!

pullover jean salamoura

Αλλιώς η ιδέα του “ανδρικού” πουκάμισου θα απογειώσει το στυλ σου μέσα στο σπίτι!

poukamiso jean

3.ΤΟ ΧΥΤΟ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙ:

Άλλο αγαπημένο κομμάτι διότι δεν είναι φόρμα αλλά και δεν είναι το στενό υφασμάτινο παντελόνι που θα σε καταπιέσει. Δες άλλα δυο στυλ με αυτό το παντελόνι.

Με το φούτερ σου και το λατρεμένο σου t-shirt. Χαλαρό και με άποψη.

fouter outfit 1 salamoura

Και τέλος με το πουλόβερ που δεν αποχωρίζεσαι για κανέναν λόγο και για έξτρα στυλ με μια πασμίνα, γιατί μπορείς!

pulover loose panteloni salamoura

Μένει ένα τελευταίο όμως να σου πω διότι είναι μεγάλο το ερώτημα….

Παντόφλα or not παντόφλα;...

pantofles salamoura

Κοίτα να δεις έχω ένα σκάλωμα με το θέμα παντόφλα και μη γελάς, θέλω και αυτό το πατούμενο να έχει άποψη κι έτσι κάθε σεζόν ψάχνω να ανακαλύψω την στιλάτη παντόφλα! Το ονομάζω “παντόφλα στρες”….χαχαχαχα. Αν διαθέτεις ένα τέτοιο ζευγάρι οκ να τις φοράς, αλλιώς εναλλακτικά τα αθλητικά σου ή ένα ζευγάρι γούνινες μπότες θα σου δώσουν ένα έξτρα στιλ στο ντύσιμο σου.

Αυτά κι εύχομαι να σου είναι χρηστικά αυτά τα tips.

Μένουμε στο σπίτι, κρατάμε την ψυχραίμια μας, δεν κυκλοφορούμε αναίτια και τηρούμε τα μέτρα υγιεινής προστασίας.

Instagram και fb μου, σε περιμένουν για να μου στείλεις απορίες σου!

Φιλιά πολλά!!!!!