Πώς να φορέσεις ακόμα πιο στιλάτα το αγαπημένο σου t-shirt

Ιωάννα Σαλαμούρα
Πώς να φορέσεις ακόμα πιο στιλάτα το αγαπημένο σου t-shirt

Δες πώς μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου t-shirt ακόμα και τώρα που #menoumeSpiti


Χρόνια πολλά και πάνω από όλα με υγεία!



#menoumespiti ακόμη, μα αυτό δεν σημαίνει τίποτα διότι αυτή η καραντίνα μας βοηθάει να ξεκούραστουμε και να ξαναβρούμε πράγματα που μας άρεσαν και τα είχαμε αφήσει στην άκρη. Σίγουρα σας έχουν λείψει οι φίλοι και άτομα της οικογένειας σας αλλά όλα θα γυρίσουν στον ρυθμό τους!



Μένοντας στο σπίτι μου την "βάρεσε" και σας έκανα ένα βιντεάκι αναφερόμενη στα λατρεμένα μας t-shirts! Ποια δεν αγαπάει αυτό το ρούχο; Το φοράμε από το πρωί με casual ντυσίματα μέχρι το βράδυ για έξοδο και πολλές από εμάς κοιμόμαστε με αυτά!



Η λέξη "t" μπροστά από το shirt, προέκυψε διότι αν ανοίξεις το μπλουζάκι σχηματίζει το γράμμα "Τ"! Η πληροφορία της ημέρας... χαχααα!



Αυτές τις μέρες μου έστειλαν η Σμάρω και η Αθηνά(μαμά και κόρη), τα t-shirt που θα δείτε στο βίντεο, τα "2MAS" εμπνευσμένα από τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και τοποθετώντας τα στον σύγχρονο τρόπο ζωής. Είναι από εξαιρετικής ποιότητας φλάμες, μακό τα γνωρίζετε οι περισσότερες, και δημιουργούνται και παράγονται στην Ελλάδα. Το ένα δε από αυτά είναι χειροποίητο, αυτό με το "Μάτι".



Παρακολουθήστε το βίντεο, εύχομαι να περάσετε καλά βλέποντας το!







Instagram και fb μου, σε περιμένουν για να μου στείλεις απορίες σου!



Καλές γιορτές!

Με μόνο υγεία και αγάπη!!!!



Credits:

Τ-shirts "2MAS"