«Τι φοράμε αυτήν την εποχή»; (video)

Ιωάννα Σαλαμούρα
«Τι φοράμε αυτήν την εποχή»; (video)

Τι πρέπει να έχεις στη ντουλάπα σου

Καλό μήνα με πολύ-πολύ υγεία!!!!


Έχουμε περάσει δύσκολα αυτό το διάστημα αλλά το ηθικό δεν πέφτει κι εμείς συνεχίζουμε κανονικότατα τη ζωή μας είτε επιστρέφοντας στην εργασία μας από βδομάδα, είτε συνεχίζοντας να μένουμε σπίτι. Ένα από τα ερωτήματα που δέχθηκα αυτό το διάστημα είναι τι φοράμε/κρατάμε στην ντουλάπα μας αυτήν την εποχή. Είναι μια μεταβατική περίοδος εφόσον ο καιρός δεν έχει κατασταλάξει, παρόλα αυτά όλες μας έχουμε τα "key" κομμάτια γι αυτήν την εποχή με είναι με τα "πάνω-κάτω" της.



Θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί ποια είναι αυτά τα ρούχα που βάζουμε αυτήν την περίοδο αλλά και θα σας τα γράψω.



Ξεκινάμε από το βασικό κομμάτι της περιόδου το T-shirt που συνδυάζεται με παντελόνια, φούστες, κολάν, φόρμες πανεύκολα. Με τον ίδιο τρόπο θα συνδυάσετε μακρυμάνικα μακό ή πουκάμισα για να έχετε ένα σούπερ στιλ.



Τα φούτερ είναι η ευκολία των ημερών μας ειδικά τώρα που μένουμε σπίτι αλλά και τα ελαφριά πλεκτά τα χρειαζόμαστε διότι ακόμη το βράδυ υπάρχει υγρασία και καλό είναι να μας προστατεύουμε.



Εννοείται πως τα jeans, φόρμες, κολάν, υφασμάτινα χυτά παντελόνια τα κρατάμε. Αν ανήκετε στις γυναίκες που αγαπούν τις φούστες φυσικά τις φοράτε.



Τα φορέματα τώρα καλό είναι να είναι μακρυμάνικα ή κοντομάνικα, από ελαφριά υφάσματα, που συνδυάζονται τέλεια με φούτερ και αθλητικά ή με κάποιο jacket. Για εσάς που θέλετε να βγάλετε από τώρα τα φορέματα με τιράντες φορέστε τα καλύτερα με t-shirt ή μακό μακρυμάνικα. Ακόμη τα πολύ-πολύ καλοκαιρινά σας φορέματα ή φούστες αφήστε τα στην άκρη.

salamoura 1




Τα πανωφόρια που θα σας "συνοδεύουν" είναι οι ζακέτες βεβαίως, βεβαίως, τα leather jacket και οι καμπαρντίνες. Ξέχασα να σας αναφέρω στο βίντεο τα jeans jacket και τα στρατιωτικού τύπου jacket. Επίσης και οι πασμίνες είναι βοηθητικές.



Στα παπούτσια τώρα έχω ένα σκάλωμα... Δεν μου αρέσει να βλέπω ακόμη κι αυτήν την εποχή που κάνει λίγη ζέστη γυναίκες να φορούν ανοικτά παπούτσια, όπως πέδιλα, πλατφόρμες με ψάθα ή φελλό. Ακόμη είναι νωρίς. Προτιμήστε booties, ναι μπορείτε να τα φοράτε με τα φορέματα σας, τις φούστες σας ή τα στενά σας Jeans ακόμη , αρβυλάκια και βέβαια αθλητικά!









Αυτά είχα να πω για τα must have ρούχα αυτήν την εποχή στην ντουλάπα μας. Να σας προσέχετε, να σας φροντίζετε και να σας αγαπάτε!




Instagram και fb μου, σε περιμένουν για να μου στείλεις απορίες σου!




Μέχρι το επόμενο ραντεβού φιλιά πολλά πολλά!