Τα basic αξεσουάρ της σεζόν

Ιωάννα Σαλαμούρα
Τα basic αξεσουάρ της σεζόν

Σε ποια αξεσουάρ να επενδύσεις αυτό το καλοκαίρι


Γειά και χαρά κορίτσια μου όμορφα!!!



Πώς μου είστε; Φαντάζομαι πετάτε στα ουράνια διότι ο καιρός έχει βελτιωθεί και ήδη κάποιες από εσάς έχουν ξεκινήσει τα μπάνια...λίγο ζηλεύω αλλά πού θα πάει θα το βρέξω κι εγώ το πόδι μου... Με αφορμή τις νέες θερμοκρασίες, θέλω να σας μιλήσω για κάποια βασικά αξεσουάρ που καλό είναι να τα έχετε μαζί σας (θα τα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί).



Το βασικότερο όλων και το πρώτιστο είναι η αντιηλιακή προστασία. Πλέον επιβάλλεται να την φοράμε χειμώνα-καλοκαίρι διότι ως γνωστόν προφυλλάσει την επιδερμίδα μας από την πρόωρη γήρανση, πανάδες, ρυτίδες, καρκίνο του δέρματος και άλλα πολλά. Μετά από το αντιηλιακό για μένα το άλλο πολύ βασικό, βασικότατο θα πω, είναι το καπέλο. Είναι επιτακτική ανάγκη να το φοράτε και όπως λέω και στο βίντεο πρέπει να το "βάλετε" στη ζωή σας και το χειμώνα. Θα σας προστατέψει διπλά με την αντιηλιακή σας κρέμα. Μην ντρέπεστε να το φοράτε γιατί πολλά κορίτσια μου το λέτε. Η καθεμία σας θα βρει τον τύπο του καπέλου που της ταιριάζει κι έτσι θα δημιουργήσετε ένα προσωπικό στιλ!

Εναλλακτικά, το μαντήλι στα μαλλιά είναι μια άλλη λύση που θα προστατέψει και το χρώμα τους.



΄Ενα άλλο αγαπημένο αξεσουάρ είναι η αλυσίδα ή κορδόνι για τα γυαλιά ηλίου σας. Με αυτό τον τρόπο δεν θα τα χάσετε ποτέ! Αφήστε δε που είναι πολύ chic! Κάτι άλλο που είναι απαραίτητο με τις υψηλές θερμοκρασίες είναι η βεντάλια. Κυκλοφορούν σε καταπληκτικά σχέδια και χρώματα και θα σας δροσίζουν.



Εκεί μαζί με την βεντάλια μέσα στην τσάντα σας έχετε μαζί σας και μια πασμίνα από μαλακό ύφασμα για να μην πιάνει χώρο, διότι τα βράδια παγώνει λίγο ο καιρός και θα σας κρατήσει ζεστές.



Και το τελευταίο που πρέπει να αποκτήσετε είναι είτε μεσοφόρι είτε σορτς μπεζ για μέσα από ανοιχτόχρωμα ρούχα που διαφανίζουν γιατί σαν αξεσουάρ ή εσώρουχο, όπως θέλετε πείτε το, ξεχνάμε να το αγοράσουμε και συνήθως μας "βγαίνει" μπροστά όταν θελήσουμε να πάμε να βάλουμε το αγαπημένο μας φόρεμα ή παντελόνι και δεν έχουμε τίποτα από τα δυο...



Σας αφήνω να απολαύσετε το βίντεο!!!!









Instagram και fb μου, σε περιμένουν για να μου στείλεις απορίες σου!



Φιλιά πολλά!

Και καλό μας, με υγεία, ξεκίνημα καλοκαιριού!!!!