Color blocking: Πώς να κατακτήσεις την πλέον trendy τάση του καλοκαιριού

Ιωάννα Σαλαμούρα
Color blocking: Πώς να κατακτήσεις την πλέον trendy τάση του καλοκαιριού

Το καλοκαίρι απαιτεί χρώμα, κι εγώ σου έχω τις καλύτερες προτάσεις. 

Πως μου είστε; Είμαι σίγουρη πως είστε ιδιαίτερα ευτυχείς διότι είμαστε πλέον στην αγαπημένη εποχή του χρόνου, το καλοκαίρι φυσικά! Κι επειδή ξέρω πως οι περισσότερες έχετε ήδη αρχίσει την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σας, είμαι εδώ για να σας προτείνω την πιο hot τάση της σεζόν, το color blocking! Διότι είμαστε in the mood for #colorblocking! Βγάζουμε τα σκούρα και φοράμε χρώμα!

Φυσικά για να σας δείξω πολλές και διαφορετικές επιλογές επισκέφθηκα το αγαπημένο RIVER WEST.

LP2 9072 copy copy

Αυτό που με ξετρελαίνει στο RIVER WEST είναι η ανοιχτή οροφή που νομίζεις πως κάνεις την βόλτα για τα ψώνια σου σε ανοιχτό χώρο, νομίζεις πως δεν βρίσκεσαι σε εμπορικό κέντρο, και σου φτιάχνει την διάθεση περισσότερο!!!!

Για να απολαύσουμε όμως τις αγορές μας, πλέον είναι ευθύνη όλων μας να παίρνουμε τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως να τηρούμε τις αποστάσεις έξω από τα καταστήματα αλλά και μέσα σε αυτά, να φοράμε την μάσκα μας, και να βάζουμε αντισηπτικό. Έτσι η πρώτη μου στάση είναι να βάλω αντισηπτικό, κάτι που θα βρείτε σε πολλά σημεία στο RIVER WEST!

8888

Αφού έβαλα το αντισηπτικό μου κατευθύνομαι στο πρώτο κατάστημα που όποια εποχή και να πάτε θα βρείτε την μεγαλύτερη χρωματική ποικιλία και φυσικά αναφέρομαι στην Benetton. Δεν ήξερα τι να σας πρωτοδείξω σε συνδυασμούς, την τέλεια μπλε έντονη polo μπλούζα με κεραμιδί σορτς ή το 5τσεπο υφασμάτινο παντελόνι με κόκκινο V-neck τοπ; Κατέληξα όμως σε μία πολύχρωμη (όπως είναι multicolor η φιλοσοφία της Benetton πλισέ φούστα με μπλε ρουα τοπ για μια τέλεια εμφάνιση από το πρωί ως το βράδυ!

Έφυγα χαρούμενη από την Benetton για το επόμενο κατάστημα προς αναζήτηση κι άλλων color blocking συνδυασμών!

bene

Μπαίνοντας το Pink Woman και πάντα φορώντας τη μάσκα μου λοιπόν, ανακαλύπτω κι άλλους χρωματικούς θησαυρούς, τοπ με τιράντακια σε γαλάζια και πορτοκαλί που συνδυάζονται απίθανα με τα σωμόν ή βεραμάν cargo παντελόνια, αμάνικο “σακακόφορεμα” ροζ που μπορείτε να τα φορέσετε με βεραμάν υφασμάτινο παντελόνι αλλά και σακάκια σε κίτρινο και γαλάζιο που με τα σορτς ταιριάζουν μούρλια, by the way από τις πιο hot τάσεις της σεζόν.

43535353

Η δική μου χρωματιστή πρόταση είναι απαλό μωβ πουκάμισο με σομόν cargo παντελόνι και μαζί με αυτό αγόρασα το τέλειο κίτρινο σακάκι με το πράσινο σορτς!

123456

Επόμενη στάση για πιο αέρινα και βραδινά σύνολα, γιατί έχουμε και τις εξόδους μας αλλά και γάμους/βαφτίσεις τώρα το καλοκαίρι, επισκέφθηκα το κατάστημα Lynne και βρήκα τέλεια κοστούμια σε μωβ, ροζ όπως γαλάζια τοπ με balloon μανίκια, ροζ κρουαζέ μπλούζες, κλος βεραμάν φούστες και βέβαια πορτοκαλί βραδινά φορέματα κι ό,τι άλλο τραβάει η “χρωματιστή” διάθεση σας! Διάλεξα όμως έναν άλλον trendy συνδυασμό για αυτή τη σεζόν, το γιλέκο με μια κλος φούστα σε παλ τόνους που είναι τέλειος για την εμφάνιση σας στο γραφείο και όχι μόνο βέβαια!

6789
567

Βγαίνοντας από το κατάστημα Lynne, είπα να ρίξω και μια ματιά στην H&M.

fffff

Βρήκα μια πανέμορφη ροζ πουκαμίσα που συνδυάζεται τέλεια με λευκό παντελόνι αλλά και κόκκινο τοπ που θα φορεθεί φανταστικά με λευκό cargo παντελόνι!

Φεύγω από εκεί για να βρεθώ στο Mango, ακόμη έναν χρωματικό παράδεισο!!!

1234567890

Πάρα πολλοί οι color blocking συνδυασμοί, όπως το φούξια oversized σακάκι με το πράσινο παντελόνι που βλέπετε στην φωτογραφία αλλά θα βρείτε κίτρινο κοστούμι που με ένα κόκκινο τοπ θα κάνετε την διαφορά! Επίσης δοκιμάστε την ολόσωμη κίτρινη φόρμα με ένα κόκκινο σακάκι.

45vbn

Ή συνδυάστε το κόκκινο σακάκι με τις κόκκινες γόβες κι ένα φούξια cropped παντελόνι!

Και μιας και είπα για παπούτσια πάμε να σας δείξω τις χρωματιστές επιλογές μου σε παπούτσια στο κατάστημα Tsouderos.

45rtgh

Σας βρήκα από sneakers και slides αλλά και τέλειες κόκκινες πλατφόρμες! Φυσικά μια κίτρινη sling back γόβα είναι απαραίτητη για τις πρωινές μας εμφανίσεις!

234rfghh

Κι αφού είδαμε τα multicolor παπούτσια θα σας πάω να δούμε απίθανα χρωματιστά μαγιό διότι είναι από τις αγορές που θα κάνουμε για να ανανεωθούμε τώρα που πάμε στις παραλίες!

1243536363

Μπήκα στο κατάστημα Calzedonia όπου μπορείτε να κάνετε τέλειους mix&match συνδυασμούς όπως για παράδειγμα να φορέσετε γαλάζιο σουτιέν με φούξια σλιπ ή κόκκινο σουτιέν με πράσινο σλιπ! Γιατί όχι; Η δική μου πρόταση είναι κίτρινο σουτιέν με κόκκινο σλιπ, too sexy!

magioo

Η βόλτα μου και τα ψώνια μου ήταν συναρπαστική γι’ άλλη μια φορά στο RIVER WEST . Βρήκα όλα αυτά που ήθελα να σας δείξω για την πολύ αγαπημένη μου trendy τάση, το color blocking , και σας συνιστώ να το επισκεφθείτε διότι υπάρχει πολύ μεγάλη γκάμα καταστημάτων για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες.

Ξέχασα να αναφέρω τα πανέμορφα cafe, που ενδιάμεσα από τα ψώνια σας θα κάνετε ένα ευχάριστο, δροσερό διάλλειμα τρώγοντας ή πίνοντας κάτι για να συνεχίσετε μετά πιο ξεκούραστες!

Πολλά ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΑ φιλιά!!!!!