Η δυναμική επιστροφή του ταγιέρ

Ιωάννα Σαλαμούρα
Η δυναμική επιστροφή του ταγιέρ

Το σακάκι και η φούστα επιστρέφουν δυναμικά στην... γκαρνταρόμπα μας.

Γειά σου κοριτσάκι μου!

Εύχομαι να έχεις υποδεχθεί το φθινόπωρο με χαρά και να μην έχεις "μουτρώσει" που τελείωσε το καλοκαίρι διότι ο ένας και απλός λόγος είναι γιατί θα φορέσουμε επιτέλους τα ωραία μας τα δερμάτινα μπουφάν, τις καπαρντίνες μας, τα jeans χωρίς να σκάμε και τέλος πάντων όλα τα ωραία ρούχα αυτής της σεζόν!

Μέσα στις τάσεις που κυκλοφορούν, που οφείλω να σου ομολογήσω πως φέτος τα "σπάει" η μόδα διότι οι περισσότερες φόρμες των ρούχων είναι κλασικές, με ωραίους γήινους χρωματισμούς και υφάσματα που αγκαλιάζουν απαλά το σώμα, διαπίστωσα πως έχει κάνει δυναμική επιστροφή το ταγιέρ!

Μια τάση που ήταν στα "πάνω" της στις δεκαετίες ΄των 80ς και ΄90ς.

Το ταγιέρ, επίσης, είναι η επιτομή της θηλυκότητας, είναι αυτό το σύνολο που εύκολα μπορείς να το φορέσεις στο γραφείο σου αλλά και για μια βραδινή έξοδο.

Ένα άλλο ατού του ταγιέρ είναι πως επειδή είναι δυο τα κομμάτια, σακάκι και φούστα, μπορείς να τα φορέσεις ξεχωριστά και να κάνεις πολλούς συνδυασμούς.

Υπάρχουν σε διάφορες παραλλαγές, όπως αυτό που σου δείχνω εδώ, όπου το σακάκι έχει έντονες βάτες και μπάσκα στην περιοχή της περιφέρειας για να "καλύψει" αλλά και να τονίσει υπέροχα ένα πιο juicy σώμα και τη φούστα με τις "sexy" κόπιτσες, αλλά θα βρεις σακάκια σε κλασική γραμμή ή σε oversized γραμμή, μονόχρωμα αλλά καρό και ριγέ και φυσικά τις αντίστοιχες φούστες.

Θα σου πρότεινα να αποκτήσεις ένα ταγιέρ γιατί θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη όπως σε βγάζει ένα απλό μαύρο παντελόνι αλλά και γιατί πραγματικά δίνει μια πολύ ωραία εικόνα δυναμική και πάρα πολύ θηλυκή, άσε δε που είναι από τα σύνολα που αγαπούν τα αγόρια!




Instagram και fb μου, σε περιμένουν για να μου στείλεις απορίες σου!


Μέχρι την επόμενη φορά που θα τα πούμε να σε αγαπάς και να σε φροντίζεις!

ΧΧΧ

credits:

Photo: Ειρήνη Σωφρονιάδη

Ταγιέρ John Richmond (Shop and Trade)