Η δυναμική επιστροφή του κοστουμιού

Ιωάννα Σαλαμούρα
Η δυναμική επιστροφή του κοστουμιού

Γεια σου αγαπημένο μου πλάσμα,

Χαίρεσαι που έχει πλέον μπει το φθινόπωρο; Έμενα με κάνει πολύ χαρούμενη γιατί έχουμε ανάγκη από λίγο cocooning, από ωραίες βραδιές με ταινίες και να είμαστε σκεπασμένες με το κουβερτάκι μας, να τρώμε τις σοκολάτες μας και κανένα πιο παχυντικό φαγητό..χε χε!!!

Αλλά δεν είναι ο μόνος λόγος που μου αρέσει το φθινόπωρο, χαίρομαι διότι αγαπώ πολύ τα cosy ντυσίματα και ειδικά φέτος που η μόδα με έχει ξετρελάνει με τη δυναμική επιστροφή των πιο κλασικών κομματιών, όπως αυτή των κοστουμιών.

Είναι το απόλυτα θηλυκό σύνολο και βέβαια θα σε κάνει να δείχνεις καλοντυμένη από το πρωί ως το βράδυ. Αυτό που θα βρεις, επίσης, φέτος είναι τα γιλέκα των κοστουμιών που θα σου δώσουν ένα πιο δυναμικό ύφος και στυλ.

Επέλεξα να σου δείξω κοστούμι με γιλέκο και δυο τρόπους να το φορέσεις.

Ο ένας κλασικά αγαπημένος φορώντας το γιλέκο χωρίς κάτι από μέσα και κλειστό μιας και ταιριάζει απόλυτα με το χυτό, cropped παντελόνι και τις διαχρονικές γόβες. Extra chic και πάντα στη μόδα.

Όμως στην άλλη περίπτωση, έχουμε πάλι το κοστούμι αυτή τη φορά με μπλούζα φορεμένο αλλά συνδυασμένο και με την hot τάση της σεζόν, τα αρβυλάκια. Ναι αγαπημένη μου, δεν υπάρχει τίποτα πιο στιλάτο και με άποψη από μια τέτοια εμφάνιση για το γραφείο σου. Συνδυάζεις το κλασικό με το εναλλακτικό κι έχεις όχι μόνο μια δυναμική εικόνα αλλά είσαι και άνετη!

Καλό είναι αφού θα αποκτήσεις τα trends της εποχής να τα εκμεταλλευτείς και να κάνεις ωραίους συνδυασμούς για το γραφείο σου, όχι μόνο για την βόλτα σου και αναφέρομαι στα αρβυλάκια.

Εύχομαι να σε διαφώτισα και να σου έδωσα ωραίες ιδέες για το πως να ανανεώσεις και να κάνεις mix and match των ρούχων σου.




Instagram και fb μου, σε περιμένουν για να μου στείλεις απορίες σου!


Φιλιά πολλά!!!

ΧΧΧ

Credits:

Photo: Ειρήνη Σωφρονιάδη

Κοστούμι και μπλούζα Massimo Dutti

Άρβυλάκια Zara