Καραντίνα Season 2: «Τι μπορώ να φορέσω μέσα στο σπίτι»;

Καραντίνα Season 2: «Τι μπορώ να φορέσω μέσα στο σπίτι»;

Πώς να φροντίσεις τον εαυτό σου αυτές τις ημέρες που διανύουμε το δεύτερο lockdown.

Γειά και χαρά αγαπημένη.

Δεύτερο lockdown στη ζωή μας. Αυτή είναι η νέα πραγματικότητα καλώς ή κακώς που σίγουρα επηρεάζει τη ψυχολογία μας παρόλα αυτά θα το περάσουμε και αυτό γιατί μιλάμε για την υγεία μας που είναι πάνω από όλα και όλους.Δεν ξέρω πού σε βρίσκω, αν δηλαδή δουλεύεις με τηλεργασία ή αν συνεχίζεις να εργάζεσαι στο γραφείο σου, το βέβαιο είναι πως θα συνεχίσεις να ντύνεσαι και να σε περιποιείσαι, είτε αυτό είναι ένα casual ντύσιμο ή όχι.

Τα standards στο ντύσιμο, βέβαια, άλλαξαν από την πρώτη καραντίνα με πρώτο πράγμα να είναι στο μυαλό μας η άνεση. Τη θέση των στενών και "στημένων" ρούχων πήραν τα μαλακά υφάσματα και οι χαλαρές φόρμες στα πατρόν.

Ρούχα που πριν δεν θα τους έδινες σημασία όπως ένα oversized πουλόβερ τώρα το επιλέγεις συνδυάζοντάς το με ένα κολάν για να είσαι άνετη αλλά και ζεστή.

Τα ρούχα που πρωτοστατούν αυτές τις μέρες είναι τα εξής: φόρμες, φούτερ, πουλόβερ oversized, χυτά παντελόνια από μαλακά υφάσματα, ζακέτες, κολάν ό,τι δηλαδή θα σε κάνει να έχεις το comfort που θέλεις αλλά να είσαι και στιλάτη. Το ίδιο συμβαίνει και με τα παπούτσια. Τη θέση στα ψηλοτάκουνα πήραν τα αθλητικά, τα μποτάκια, οι άνετες και χνουδωτές παντόφλες!

Τα αγαπήσαμε αυτά τα στιλ ρούχων και παπουτσιών που μπήκαν στη ζωή μας από την άνοιξη που πέρασε και κάτι άλλο που συνειδητοποιήσαμε είναι πως η απλότητα στην καθημερινότητά μας δεν είναι τελικά και τόσο βαρετή!

Το μακιγιάζ, επίσης, το έβαλες σε δεύτερη μοίρα, αν και θα σου έλεγα πως αν δουλεύεις από το σπίτι μπορείς να βάφεσαι άνετα μιας και δεν χρειάζεται να φοράς την μάσκα οπότε βάλε άφοβα το κραγιόν σου!

Θα σου πρότεινα αν εργάζεσαι από το σπίτι να βάλεις στη ζωή σου τις μάσκες και τα scrub μιας και θα έχεις την άνεση να τα κάνεις χωρίς να βιάζεσαι.

Επίσης κάτι άλλο που πρέπει να αποφύγεις (και μάλλον ήδη το κάνεις) είναι το πιστολάκι στα μαλλιά σου. Λίγο θα χαλαρώσεις και σε αυτό το κομμάτι.

Το σίγουρο είναι πως σου δίνεται η ευκαιρία να είσαι πιο χαλαρή και άνετη στο styling μένοντας στο σπίτι και να το απολαύσεις όσο πιο πολύ μπορείς γιατί τον χώρο μας δεν το απολαμβάνουμε όσο θέλουμε τις κανονικές μέρες της τρέλας. Να μια θετική πλευρά του δεύτερου lockdown.

Εύχομαι υπομονή και δύναμη.




Instagram και fb μου, σε περιμένουν για να μου στείλεις απορίες σου!


Φιλιά πολλά και να σε προσέχεις.