Αρβυλάκια, το hot trend του χειμώνα

Ιωάννα Σαλαμούρα
Αρβυλάκια, το hot trend του χειμώνα

Ιδέες πώς να τα συνδυάσετε με φόρμες αλλά και με φορέματα για "very stylish looks", για μέσα στο σπίτι, τα ψώνια σας αλλά και για ωραίες εμφανίσεις στην εργασία σας, ω ναι!!!!

Φίλες μου αγαπημένες,

Γειά και χαρά! Θα είστε αρκετά χαρούμενες διότι τα μαγαζιά έστω και με αυτές τις συνθήκες λειτουργούν ξανά και είναι μια ευκαιρία για ξέσκασμα αλλά και για ψώνια μιας εφόσον υπάρχουν εκπτώσεις.

Κάποιες από εσάς βέβαια μπορεί να μην έχετε τη δυνατότητα να βγείτε ακόμη έξω και να συνεχίζετε να παραγγέλνετε ηλεκτρονικά. Μια χαρά και αυτό διότι πλέον συνηθίσαμε σε αυτόν τον τρόπο.

Όπως και να έχει σας έχω ένα πολύ ωραίο θέμα που αφορά τα λατρεμένα πλέον αρβυλάκια, χαμηλά αλλά και ψηλά, τα οποία είναι άνετα όσο τα αθλητικά μας αλλά και ζεστά. Υπενθύμιση: ακόμη δεν έχουν πιάσει τα κρύα.

Επίσης μπορείτε να κάνετε φανταστικά σύνολα με αυτά τα παπούτσια και αυτό το αναφέρω για κάποιες από εσάς που έχετε ενδοιασμούς για τα εν λόγω παπούτσια!

Μέσα από το βίντεο που θα παρακολουθήσετε θα πάρετε ιδέες πώς να τα συνδυάσετε με φόρμες αλλά και με φορέματα για "very stylish looks", για μέσα στο σπίτι, τα ψώνια σας αλλά και για ωραίες εμφανίσεις στην εργασία σας, ω ναι!!!!

Τα ρούχα που χρησιμοποίησα είναι όλα από προσωπική συλλογή και ανάλογα με τον σωματότυπό σας,τον χαρακτήρα σας αλλά και με τα υπάρχοντα ρούχα που έχετε, βάλτε τη φαντασία σας για να κάνετε όμορφους και ταιριαστούς συνδυασμούς!

Να ευχαριστήσω για τα αρβυλάκια την εταιρεία https://simoshoes.gr που εν καιρώ "κλεισούρας" μου έστειλαν τα μποτάκια και θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε αυτό το ύφος αλλά και άλλα στιλ ανάλογα τις ανάγκες σας.

Και να ευχαριστήσω για τα γυαλιά το κατάστημα https://originalvintage.net , που γι΄ αυτό σας "χρωστάω" ένα φανταστικό θέμα για όσες εργάζεστε ώρες μπροστά από μια οθόνη!








Στο Instagram και fb μπορείς να μου στείλεις τις απορίες σου, γιατί τώρα που άρχισαν οι εκπτώσεις χανόμαστε στο τί πρέπει να αγοράσουμε, για να μη μιλήσω πως είμαστε καιρό κλεισμένες μέσα βγαίνουμε έξω και παίρνουμε ό,τι βρούμε μπροστά μας το δίχως αύριο.....χαχαχ!!!


Φιλιά πολλά πολλά!

Μου λείψατε!!!!