Τηλεργασία και meeting zoom: Τι να φορέσεις για να δείχνεις υπέροχη

Ιωάννα Σαλαμούρα
Τηλεργασία και meeting zoom: Τι να φορέσεις για να δείχνεις υπέροχη

Η ζωή μας είναι πλέον μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή!


Γεια σου κοριτσάκι μου,



Επικρατεί κάποιος πανικός είναι η αλήθεια, μέτρα έρχονται, αλλάζουν, αβεβαιότητα και δεν ξέρεις τι σου επιφυλλάσει το μέλλον... Ένα είναι το σίγουρο πως συνεχίζεις να εργάζεσαι από το σπίτι, ξέρω πως σε ξενερώνει απεριόριστα αλλά αυτό συμβαίνει καλώς ή κακώς και είμαι εδώ για να σε ξεμπλοκάρω στο τι να συνδυάσεις και τι να φορέσεις.



Πρώτα από όλα να σου πω, πως δεν χρειάζεται να αλλάξεις το στιλ σου κι ας εργάζεσαι από το σπίτι, καταλαβαίνω πως δεν είναι το ίδιο να δουλεύεις από το σπίτι αλλά σκέψου και πόσο βολικό είναι που δεν χρειάζεται να τρως κίνηση στο δρόμο ή να θέλεις και δυο ώρες για να ετοιμαστείς!!!! Να το θετικό της υπόθεσης!



Εγώ πάλι γι' άλλη μια φορά θα σου πω, πως όσο πιο απλά ντύνεσαι τόσο πιο καλά. Θα σου δώσω μια κατεύθυνση με ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου. Πάντως σε συμβουλεύω να απολαύσεις την άνεση του σπιτιού σου διότι αυτό είναι κάτι ανεκτίμητο και πιστεύω πως κάποια στιγμή θα αναπολούμε αυτές τις μέρες.



Ξεκινάω από τα μαλλιά και το μακιγιάζ που σε αυτές τις περιπτώσεις η εύκολη λύση των μαλλιών είναι μια αλογοουρά ή ένας "χαλασμένος" κότσος και για το βάψιμο σου τι καλύτερο από το βάλεις το αγαπημένο κραγιόν σου μιας και δεν θα φοράς στο σπίτι την μάσκα;

Αν θέλεις να δώσεις ένα "τσικ", όπως λέω, παραπάνω στα μαλλιά σου γιατι δεν βάζεις μια στέκα ή ένα μαντήλι;



Το λευκό σου t-shirt συνδύασέ το και φόρεσε στο λαιμό σου ένα φουλάρι και με την ίδια λογική βάλε το αγαπημένο σου λευκό πουκάμισο.



Η άλλη διαχρονική αξία είναι το ζιβάγκο μιας και ακόμα ο καιρός στο επιτρέπει. Τι καλύτερο να το φορέσεις ζιβάγκο με πιασμένα μαλλιά για να φανούν τα αγαπημένα σου σκουλαρίκια, εννοείται κόκκινο κραγιόν, το jeans σου κι εδώ παρόλο που είσαι κλεισμένη θα σε προτρέψω να βάλεις τις γόβες σου μπας και "αποτάξουμε" την παντόφλα η οποία κάνει πάταγο όλον αυτό τον καιρό....



Με αφορμή την γόβα θα σου πρότεινα να φορέσεις το φόρεμά σου είτε με ένα σακάκι είτε με αγαπημένη ζακέτα. Σε ένα τέτοιο ντύσιμο μπορείς να συνδυάσεις τις μπότες σου είτε τα μποτάκια σου!



Μια άλλη επιλογή είναι να φορέσεις χυτή παντελόνα για να είσαι άνετη αλλά να νιώθεις και στιλάτη. Την παντελόνα μπορείς να την συνδυάσεις με ένα πουλόβερ, πουκάμισο ή t-shirt με σακάκι ή ζακέτα και βέβαια τα αθλητικά σου που δεν αποχωρίζεσαι. Μια σούπερ εναλλακτική είναι να φορέσεις ένα ζευγάρι κάλτσες κι ένα ζευγάρι πέδιλα.




Εξίσου απίθανη είναι μια μαρινιέρα την οποία μπορείς να την συνδυάσεις είτε με την παντελόνα που σου προανέφερα είτε με ένα jeans. Φυσικά και μπορείς να την φορέσεις και με μια φούστα.



Τώρα αν για κανένα λόγο δεν θέλεις να αποχωριστείς την αγαπημένη σου φόρμα εδώ σου προτείνω να την συνδυάσεις με oversized πουκάμισο , ένα ζευγάρι κάλτσες και αγαπημένα clogs! Όλα τα αυτά με τα αγαπημένα σου κοσμήματα και το μακιγιάζ που επιθυμείς.



Κάνε κουράγιο όπως όλοι μας, που θα πάει κάποια στιγμή θα περάσει δεν θα κρατήσει για πάντα. Τουλάχιστον εύχομαι να σου βρήκα λύσεις για πράγματα που σίγουρα έχεις μέσα στην ντουλάπα σου, αλλιώς μια "βόλτα" στις διευθύνσεις που σου έδωσα θα σε ανανεώσει!



Απορίες και λοιπά θέματα περιμένω στο Instagram και Facebook!



Φιλιά πολλά-πολλά!!!