Ναι, αυτή την εποχή μπορείς να φορέσεις μποτάκια χωρίς να σε κοιτάζουν σαν εξωγήινη

Ιωάννα Σαλαμούρα
Ναι, αυτή την εποχή μπορείς να φορέσεις μποτάκια χωρίς να σε κοιτάζουν σαν εξωγήινη

Σου έχω 6 διαφορετικά μποτάκια, που αρέσουν σε μένα και πιστεύω πως θα σε ενθουσιάσουν! Δε θα ξέρεις ποιο να διαλέξεις!

Back to school και καλή σεζόν θα πω και όχι back to reality!

Νέα αρχή, νέα ξεκινήματα, νέα σεζόν, όπως είπα πριν, άρα και νέα γκαρνταρόμπα αρχίζεις να χτίζεις σιγά-σιγά. Έχουν κυκλοφορήσει οι νέες συλλογές στην αγορά και είμαι βέβαιη πως είσαι το ίδιο χαρούμενη όπως κι εγώ.

Το θέμα είναι πως αυτός ο καιρός επειδή έχει τα «σκαμπανεβάσματα» του θα έχεις μπερδευτεί με το τι να φοράς ή ακόμη και με το τι να αγοράσεις το οποίο μου κάνει απολύτως φυσιολογικό.


https://www.instagram.com/p/CTpdhHrtiNn/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Θα σου πρότεινα αυτή την περίοδο να επενδύσεις σε ελαφριά κομμάτια όπως φορέματα, πουκάμισα, φούστες ανάλαφρες, παντελόνια ακόμη και jeans μιας και αρχίζει η εποχή τους.

Η δυναμική επιστροφή των πλεκτών ρούχων είναι γεγονός!

Αλλά εγώ θα σε πάω από κάτω γι' αρχή και τι εννοώ; Αναφέρομαι στα παπούτσια. Άλλη ζαλάδα αυτή την περίοδο, να φορέσεις πέδιλα, σανδάλια ή κλειστά; Ιδού το ερώτημα! Σίγουρα μπορείς να φορέσεις και ανοιχτά αλλά και κλειστά παπούτσια, και μιλώντας για κλειστά αναφέρομαι στα αθλητικού τύπου, στις γόβες αλλά και στα μποτάκια. Ναι φίλη μου, αυτή την εποχή μπορείς να φορέσεις μποτάκια χωρίς να σε κοιτάζουν σαν εξωγήινη.... Είναι αυτό το «πατούμενο» το οποίο θα συνδυάσεις τέλεια με τα λουλουδάτα φορέματα σου, τις φούστες σου και σίγουρα τα jeans σου για να μη σου πω πως μπορείς να τα φορέσεις και με τα σορτσάκια σου!!!

Αθλητική βερμούδα: Είναι must και σου δίνω tips για το πώς να την φορέσεις

Η γκάμα είναι μεγάλη και θα καλύψει όλα τα γούστα, από αρβυλάκια μέχρι cowboy boots! Με ψηλά τακούνια αλλά και χαμηλά. Το θέμα είναι εσύ τι αγαπάς πιο πολύ γιατί εγώ τα λατρεύω όλα τα μποτάκια, είμαι «μποτάκιας»...αχαχχαχ!

Παρακάτω θα δεις μια γκαλερί με τις επιλογές μου αφενός για να πάρεις μια ιδέα τι κυκλοφορεί, αφετέρου να δεις πως η ποικιλία στα στυλ είναι διαφορετική άρα θα καλύψει όλα τα γούστα! Και σκέψου πως ακόμη είναι αρχή της σεζόν, θα μας εντυπωσιάσουν κι άλλο αργότερα.

Ό,τι χρειάζεσαι να ρωτήσεις με βρίσκεις στο Instagram μου!

Να σε προσέχεις και να σε αγαπάς!

Φιλιά πολλά!!!!