Ο Στέφανος Καπίνο έκανε ένα "No thinking" trip στο Παρίσι ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Ο Στέφανος Καπίνο έκανε ένα "No thinking" trip στο Παρίσι ..

Ένα τσακ μπαμ ταξιδάκι στην πόλη του φωτός για 3 μέρες .. 

Με το πρώτο ρεπό που είχε ο Στέφανος από την νέα του ομάδα στην Γερμανία, πήρε το κορίτσι του την γλυκύτατη Μιρκέτα και πήγαν στο λατρεμένο μου Παρίσι με το τρένο που είναι σχεδόν δίπλα. Αν και ήταν οι δύο τους ήταν κάπως σαν να ήμουν και εγώ μαζί μιας και με έπαιρνε συνέχεια από εκεί για να του κανονίσω τα πάντα. Έτσι ξεσκόνισα τα Γαλλικά μου και αν και είναι και εβδομάδα μόδας και υπερβολικά δύσκολο να βρεί κανείς τραπέζι για να πάει για δείπνο τους κανόνισα τα καλύτερα αλλά και με την βοήθεια του Νίκου Αλιάγα που μου πρότεινε το Avenue και δεν είχαμε δυσκολία στο να βρούμε τραπέζι μιας και μου το ψηλό κανόνισε και έμμεσα ο ίδιος. Εκτός από το Avenue πήγαν και στο La Cantine που μαζί με το Costes είναι μέσα στα 3 πιο αγαπημένα μου εστιατόρια εκεί. Αφού περάσαν τέλεια και βολτάρανε στην πόλη του έρωτα, εννοείται πως τους κανόνισα και πήγαν στο La duree για lunch και με ειδικές οδηγίες για το τι να παραγγείλουν ήταν σαν να είχα vision μπροστά μου την κάθε μπουκιά από το St. Honore Framboise που είναι το ωραιότερο γλυκό στον κόσμο!!!

Αφού γλυκάθηκαν και έπαθαν την πλάκα τους γιατί ήταν ακριβώς όπως τους το είχα περιγράψει πήγαν βόλτα στον Πύργο του Άιφελ εξού και η κατά παραγγελία φωτογραφίες από το ταξιδάκι τους και μετά πήγαν για ψώνια στην Gallery Lafayette όπου γινόταν πανζουρλισμός από κόσμο. Τους πρότεινα να πάνε στο Colette που είναι το πιο αγαπημένο μου μαγαζί σε όλη την Ευρώπη και αφού τελειώσανε με το shopping να πηγαίναν στο Λούβρο και γενικά για site seeing. Και με εντολή άπαξ και πετύχαιναν τον Kanye West να του λέγαν πως τον αγαπάω. Με εβδομάδα μόδας μόνο αληθινούς celebs μπορούσε να δει κανείς παντού όπου και να πήγαινες. Και αφού μιλάμε για μόδα να σας πω πως η Μιρκέτα είναι ένα ανερχόμενο ταλαντούχο κορίτσι που φέτος έκανε την πρώτη της απόπειρα να σχεδιάσει hot shorts και να τα ονομάσει No Thinking και μπορείτε να μπείτε στο facebook page & να κάνετε like για να βλέπεται όλα τα υπέροχα σχέδια που φτιάχνει : https://www.facebook.com/pages/No-Thinking/838104699551050?ref=hl&ref_type=bookmark .

Σύντομα θα είναι έτοιμο και το site www.nothinking.gr για να μπορείτε να παραγγείλετε και online, αλλά και το Blog της για να ενημερώνεστε για τα πάντα όλα γύρω από τον κόσμο της Μιρκέτας αλλά και για τα νέα σχέδια της με βάση τα Jeans.