The 4 Men of the PAO Games !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
The 4 Men of the PAO Games !!!

Η διαίσθηση μου δεν με έχει προδώσει ποτέ έτσι και χθες διπλά ..

My intuition has never betrayed me .. the same happen yesterday twice..

Λένε πως η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται .. και κάπως έτσι ξεκίνησε και η δική μου. Είχα ένα ραντεβού επαγγελματικό στο Semiramis χτες το μεσημέρι και εκεί που καθόμασταν ξαφνικά πρόβαλε όλη η ομάδα του ποδοσφαίρου. Χαιρετηθήκαμε με όσους πέρασαν από εκεί που καθόμουν με τελευταίους τον Ouasim & και τον Marcus και αφού μιλήσαμε λίγο το ήξερα εκείνη την στιγμή πως θα βλέπαμε μαγικά στον χθεσινό βραδινό αγώνα κυπέλλου.

Με την Josefine, την γυναίκα του Marcus είμαστε πολύ φίλες και μιλάμε συνέχεια. Είχε μεγάλη αγωνία για την επανένταξη του Marcus στην ομάδα. Και αν και δεν μπορούσα χρονικά να βρεθώ στον αγώνα λόγο μπάσκετ, ήμασταν σε συνεχή επαφή στο whats app. Με το που μπήκε ο Marcus στον αγωνιστικό χώρο μου έστειλε μήνυμα και τις απάντησα αμέσως κοίτα τώρα την γκολάρα που θα βάλει. Δεν πρόλαβα να τελειώσω την κουβέντα μου και μπήκε το θεαματικότατο γκόλ. Το ίδιο πίστευα και για τον Ouasim. Και χάρηκα πολύ που σε αγώνα τόσης σημασίας έβαλε το πρώτο του γκολ και να δείτε πως έπονται πολλά ακόμα. Όλοι οι νεοποχθήσαν παίχτες θέλουν τον χρόνο τους να κάνουν adjust αλλά και να αποδείξουν την αξία τους. Και με το που του δόθηκε ο κατάλληλος χρόνος το απέδειξε με το παραπάνω. ( και αυτή ήταν η αρχή μόνο .. θα δείτε πόσο θα μας εκπλήξει ..). Για τον Βίκτωρ χάρηκα πάρα πολύ και αν και δε τον γνωρίζω όπως τους άλλους και μόνο που είναι τόσο ταπεινός και λίγο που τον έχω παρακολουθήσει αποδεικνύει το γνωμικό hard work pays off.

Και από το ποδόσφαιρο πάμε στο μπάσκετ και στην μεγάλη νίκη μας. Δεν είναι μόνο πως το είχα έμπνευση και πίστευα την νίκη μας από την αρχή, εξού και με το που μπήκα στο Ο.Α.Κ.Α είπα στους φίλους μου που καθόντουσαν δίπλα μου, πως θα κερδίσουμε και με μεγάλη διαφορά ( και με κοιτάγανε λες και βλέπανε κάποια τρελή γιατί τους το έλεγα πριν καν δούμε το ζέσταμα).

Με το που ανέβασα το πρώτο μου post στο instagram : www.instagram.com/majenco έβαλα και το μαγικό μου hashtag : This is OAKA. Είναι τα γούρια μου που τα έβαλα όλα χθες .. τα βουντού βουντού και πράσινη μαγεία, είναι όλα αυτά που κάνω τελετουργίες για να είναι πάντα τα γούρια και οι συνήθειες όπως πρέπει ( στο μυαλό μου πριν από κάθε αγώνα ).

Το χθεσινό βέβαια ήταν έξω πραγματικό. Κανείς δεν περίμενε να φτάσουμε να κερδίζουμε με 30 πόντους. Κανείς δεν πίστευε σε τίποτα και όμως είχα την αυτοπεποίθηση από την αρχή πως θα κερδίζαμε γιατί μπορούμε. Έχουμε έναν απίστευτο προπονητή που πιστεύω πολύ σε αυτόν και εκτός από τον τρισδιάστατο μοναδικό στον κόσμο του μπάσκετ Δημήτρη Διαμαντίδη, έχουμε τον μπάτμαν Αντώνη Φώτση αλλά και τον Έστεμπαν Μπατίστα που είμαστε φίλοι άπειρα χρόνια και παρακολουθώντας την πορεία του ξέρω πόσο καλός είναι. Ο Νίκος Παππάς έκανε παππάδες και τον πιστεύω πολύ, και ακόμα δεν έχουμε δεί τι μπορεί να κάνει αλλά και ο Βλάντο σε κάθε αγώνα μας πωρώνει ακόμα πιο πολύ. Δεν ήξερα όμως για την δίψα και πάθος που είχαν οι μικροί στην ομάδα αλλά και για τον Blums που ενώ τον γνώριζα από πριν δεν είχα συνειδητοποιήσει τι παιχταράς είναι. Και αφήνω τον AJ για το τέλος γιατί μας αποτελείωσε χθες ήταν αυτό που λένε on fire, Όλα μέσα στην κυριολεξία. Σκοράροντας 23 πόντους σε έναν τόσο σημαντικό αγώνα δεν ξέρω τι άλλο θα δούμε στην συνέχεια.

Το μόνο που έχω να πω είναι λαλαλαλαλα λααα και δεν είμαστε καλάααα ..