Daniel Pranic always keeps his promises !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Daniel Pranic always keeps his promises !!!

One thing is for sure & that is that Daniel Pranic has cojones !!!

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο Daniel Pranic έχει Cohones και ξέρει πολύ καλά να τηρεί τις υποσχέσεις του !!!!

Είναι και αυτός ένας ακόμα λόγος για να του βγάλω το καπέλο μιας και είναι άντρας που κρατάει πάντα τον λόγο του.

Βρισκόμαστε αρκετά συχνά και με την οικογένεια του αλλά και με κοινούς φίλους για δείπνο στο αγαπημένο μας εστιατόριο στην Γλυφάδα το Hama και εκεί πάντα κάνουμε ατέλειωτες κουβέντες. Πρόσφατα είχε φέρει μαζί και την μικρή πριγκίπισσα της καρδιάς του την μονάκριβη κορούλα του που την καμάρωνα για το πόσο ανεξάρτητη είναι μιας και δεν είχαμε άλλα παιδάκια μαζί μας και εκείνη βρήκε ποικίλους τρόπους για να περάσει τέλεια.

Την προηγούμενη Παρασκευή ξανά πήγαμε με τον Daniel στο Hama και είχαμε και οι δύο το ίδιο προαίσθημα κατά κάποιο τρόπο. Τον είχα δει εκείνο το πρωί της συνάντησης μας στον ύπνο μου και ήταν ένα πολύ περίεργο όνειρο με διάφορους μέσα που στους φίλους μου που εξήγησα το όνειρο με αποκάλεσσαν μάντισα μιας και βγήκε και αυτό αληθινό αλλά και όλα μου τα ένστικτα που μέχρι σήμερα δεν με έχουν προδώσει μέχρι στιγμής.

Ξέραμε και οι δύο πως θα κερδίζαμε την Κυριακή στο ντέρμπι. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά το πιστεύαμε και οι δύο πολύ. Την Κυριακή το πρωί του ευχήθηκα να έχει καλό αγώνα και του τόνισα το ξέρω πως θα κερδίσουμε το πιστεύω αλλά και το νιώθω πολύ έντονα ότι θα παίξεις μεγάλο ρόλο για την νίκη μας, ( και εκείνη την στιγμή μου είπε και εκείνος το ίδιο, ότι το πιστεύει και πως θα το κάνει), καθώς επίσης πίστευα ότι ο Κώστας Τριανταφυλλόπουλος θα δώσει την ψυχή του και θα κάνει τον αγώνα της ζωής του και πως το τελικό σκορ θα ήταν 2-1 και πως θα έμπαινε γκολ του γαύρου στο τέλος. Ναι το είδα το όνειρο και το έπαιξα !!!

Είμαι γενικά πολύ διεισδυτική και στο παρελθόν την ημέρα που έβαλε το πρώτο του γκολ ο Mladen Petric του το είχα πει πριν τον αγώνα καθώς και 3 μέρες πριν και την ίδια μέρα που έβαλε ο Τριαντά την γκολάρα του το είχα προβλέψει, αλλά και στην παρέα μου που παρακολουθούσαμε μαζί τον αγώνα ελάχιστα λεπτά πριν μπει το γκολ τους είπα κοιτάξτε γιατί τώρα θα μπει.

Είναι χάρισμα δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλά ξέρω πως πέφτω μέσα στις προβλέψεις μου τόσο στο ποδόσφαιρο όσο και στο μπάσκετ.

Με αυτά και με αυτά θέλω να πω ένα τεράστιο μπράβο σε όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟ που είτε παίξανε σε αυτόν τον αγώνα είτε όχι δεν έχει σημασία γιατί στην καθημερινότητα τους είναι όλοι μαζί μια γροθιά και βοηθάνε στο να υπάρχει το καλύτερο αποτέλεσμα για όλους είτε αυτό είναι στην προπόνηση, είτε στο γήπεδο είτε στην ψυχολογία τους.

Μπράβο λοιπόν είσαστε όλοι ΜΑΓΚΕΣ !!!