Ο Βεζένκοφ είναι παιχτούρα !!!

Ο Βεζένκοφ είναι παιχτούρα !!!

Το άκουγα καιρό και το διαπίστωσα με τα μάτια μου ..

Έχει μεγάλη διαφορά στα πάντα το να ακούς κάτι με το να το βλέπεις και να ακούς με τα ίδια σου τα μάτια και τα αυτιά, ( και αυτό ισχύει για τα πάντα όλα).

Έτσι και με την περίπτωση του Σάσα κατά κόσμο Αλέξανδρου Βεζένκοφ. Τόσα χρόνια ακούω τι παιχτούρα είναι και τα άπειρα θετικά για αυτόν σχόλια άλλα δεν είχα παρατηρήσει με τα ίδια μου τα μάτια όπως και διαπίστωσα την προηγούμενη Κυριακή για το μέγεθος του ταλέντου του.

Αν και έχει γεννηθεί στην Κύπρο από Βούλγαρους γονείς, μέσα του είναι σαν να κυλάει Ελληνικό αίμα. Είναι μόλις 20 χρονών και τα τελευταία 5-6 χρόνια είναι το καμάρι του Άρη μιας και σχεδόν σε όλους τους αγώνας βγαίνει MVP.

Ακριβώς 1 εβδομάδα πριν πήγα με τον Άσσο του Κολοσσού Ρόδου τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη στο Ο.Α.Κ.Α για να παρακολουθήσουμε τον αγώνα μεταξύ ΑΕΚ και ΑΡΗ. Εκτός του ότι είδα με τα μάτια μου το πόσο ταλεντάρα και παιχτούρα είναι ο Βεζένκοφ, από την αρχή του αγώνα είπα στον Λάρρυ να δεις που ο Αλέξανδρος θα βάλει πάνω από 20 πόντους και έβαλε όντως αν θυμάμαι καλά 23 και έκανε και ένα μαγικό 7-0 στο ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου και αν και κέρδισε η ΑΕΚ ο Αλέξανδρος έκανε σπουδαίο παιχνίδι και δεν ήταν και καθόλου τυχαίο που ήταν στον συγκεκριμένο αγώνα πολλοί Σκάουτερς από το NBA και ειδικότερα από τους LA Lakers, Milwaukee Bucks, Denver Nuggets, Memphis Grizzlies, Boston Celtics, και διάφοροι άλλοι, που σίγουρα έφυγαν πολύ ικανοποιημένοι με το παίξιμο του.

Αν και δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανοίξει τα φτερά του και να αποδείξει τις ικανότητες του στην απόλυτη Μέκκα του Μπασκετόκοσμου της Αμερικής, θα ήθελα πολύ να τον δω σύντομα να φοράει την πράσινη φανέλα της αγαπημένης μου ομάδας του Παναθηναϊκού.

Μετά τον αγώνα τα είπαμε λίγο έξω από το γυμναστήριο του Κώστα Καιμακόγλου το BIOFIT που βρίσκεται στο OAKA.

Ο Αλέξανδρος δεν διαθέτει απολύτως κανένα είδος social media και είναι γενικά πολύ χαμηλών τόνων και τελειώνοντας την κουβέντα μας

με αυτά και με αυτά του ευχήθηκα να γίνει σύντομα ΠΡΑΣΙΝΟΣ !!!