O Chauncey Billups ήρθε στην Ελλάδα !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
O Chauncey Billups ήρθε στην Ελλάδα !!!

Με τις καλύτερες εντυπώσεις έμεινε .. 

Πριν ένα 15 μέρες περίπου μου τηλεφώνησε ο Chauncey να μου πει πως θα ερχόταν Ελλάδα για διακοπές και ήθελε να του προτείνω διάφορα.

Έτσι και εγώ του διοργάνωσα τα πάντα όλα και έφυγε σήμερα με τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ήρθε αρχικά στην Αθήνα με την οικογένεια του, την πανέμορφη γυναίκα του και τις 3 κόρες τους.

Τους κανόνισα να κάνουν Sight seeing με την Athens Platinum Taxi ( https://www.facebook.com/pages/Athens-Platinum-Taxi-Co/226677554180421?pnref=story ) που προσφέρουν VIP service και τους πήγαν τούρ από την Ακρόπολη στο Καλλιμάρμαρο στον Λυκαββητό στα διάφορα μουσεία στον Ναό του Ποσειδώνα κλπ.

Τους κανόνισα να πάνε σε διάφορα εστιατόρια, μαγαζιά για ψώνια και γενικά να περάσουν ευχάριστα στην Αθήνα. Το προηγούμενο Σάββατο 25 Ιουλίου ήρθαν στην Μύκονο και με βρήκαν κατευθείαν στο Monarch στην παραλία του Καλού Λιβαδιού όπου μαγευτήκαν με την όλη ατμόσφαιρα. Μου έλεγε συνέχεια ότι βρίσκεται στον παράδεισο. Γευτήκανε την υπέροχη κουζίνα του Michelin Star Chef Alain Parodi και αφού πήγανε πίσω στο Κιβωτός να ετοιμαστούν συναντηθήκαμε στην Χώρα για να πάμε για δείπνο στο Balthazar όπου πάθανε πλάκα με το κριθαρώτο, ( τα σπάει στην κυριολεξία και εμένα είναι το αγαπημένο μου). Κάνανε βόλτες και πήγανε τις μικρές για κρέπες. Την άλλη μέρα το πρωί ξανά ήρθαν για μπάνιο στο Monarch όπου εκεί του σύστησα και τον Roberto και βγάλαμε και την φώτο που βλέπεται πιο κάτω. Το απόγευμα είχε Live Melisses στο Monarch και εκεί έπαθε πλάκα ο Χρήστος ο τραγουδιστής του συγκροτήματος όπου του έκανε αφιερώσεις από το μικρόφωνο και κατέβηκε κάτω από το stage για να του κάνει Respect από κοντά όπως βλέπεται και στην πιο κάτω φωτογραφία.

Ενθουσιάστηκα πολύ με το δώρο έκπληξη που μου έκανε την φανέλα του από όταν έπαιζε στους Pistons με μια πολύ όμορφη αφιέρωση που έλεγε: 2 the Queen of Greece Samantha, you are awesome ! Thank you.

Το επόμενο βράδυ του κανόνισα και πήγε βόλτα στην χώρα με συνοδεία από την καταπληκτική Κυρία Γεωργία Χανιώτη που τους είχε όλες τις μέρες υπό την προστασία της για να μην τους λείψει τίποτα και πήγανε για δείπνο στο εστιατόριο Phos όπου μείνανε πάρα πολύ ευχαριστημένοι.

Νωρίς το πρωί της Τρίτης πήγανε στην Σαντορίνη όπου και εκεί τους είχα οργανώσει να μείνουν στο Aqua luxury suites και που τους κατά περιποιήθηκαν και τους οργάνωσαν τα πάντα όλα, και χθες το πρωί γύρισαν στην Αθήνα και τους κανόνισα ένα last tour στα Νότια Προάστια.

Πριν φύγει με ξανά πήρε τηλέφωνο για να με ευχαριστήσει για τα πάντα όλα και μου είπε πως θα φροντίσει να έρχεται όσο πιο συχνά γίνεται στην μαγευτική Ελλάδα. Δώσαμε ανοιχτό ραντεβού να βρεθούμε τον χειμώνα κάπου στην Αμερική ή Ευρώπη.