Insta wishes for 3D & Pao from Djibril

Insta wishes for 3D & Pao from Djibril

Χθες το πρωί στο αεροδρόμιο λίγο πριν πετάξουμε με την ομάδα στην Βαρκελώνη, ανέβασα στο instagram μου,  www.instagram.com/majenco την φωτογραφία αυτή και αμέσως το ίδιο λεπτό ο Djibril  μου έκανε σχόλιο Come on Boys δίνοντας και αυτός τις δικές του ευχές. Είναι γνωστό ότι αγαπάει τον Παναθηναικό και ειδικά τους φιλάθλους, και είναι κάτι που του λείπει πολύ. Πάντα όποτε είναι να έρ8ει στην Ελλάδα το πρώτο πράγμα που με ρωτάει είναι άν έχει αγώνες για να πάμε στο γήπεδο. 

Την πρώτη φορά που τον έφερα στο κλειστό του Ο.Α.Κ.Α τρελάθηκε δεν το είχε ξανα ζήσει αυτό. Αγόρασε την φανέλα του 3D και σχεδόν σε κάθε αγώνα την φορούσε. Είναι ένας απο τους μεγαλύτερους οπαδούς του και του εκτρέφει τεράστιο σεβασμό. 

Πάντα θέλει να του λέω τι ώρα έχει αγώνες και που μπορεί να κάνει live stream για να τους δει. Την τελευταία φορά που ήρθε στην Ελλάδα και είχαμε αγώνα εκτός, πήγαμε στο Barque για δείπνο, αλλά και για να παρακολουθήσουμε το match.

Σήμερα είδα ότι σε πολλές εφημερίδες αθλητικές και μή είχαν αναρτήσει τις ευχές του και είπα να σας το βάλω να το δείτε ακριβώς πως είναι μιας και όλοι που αντιγράφουν δεν βάζουν ποτέ την πηγή της ¨πληροφόρησης" τους.

Είναι μεγάλη μέρα η σημερινή και εύχομαι μιας και είναι θέλημα Θεού, ο Θεός Διαμαντίδης και όλα τα παιδιά να κάνουν ότι είναι δυνατό για να πάμε στους 4.