Έπεσα μέσα στα 3 από τα 4 ..

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Έπεσα μέσα στα 3 από τα 4 ..

Χθες το μεσημέρι στο Πεντελικόν ..

Με τον Marcelinho είμαστε πάρα πολλά χρόνια φίλοι και όποτε έρχετε στην Ελλάδα ή βρίσκομαι εγώ στο εξωτερικό πάντα βρίσκουμε χρόνο να βρεθούμε έστω και για λίγο. Παρακολουθώ την μπασκετική του πορεία από το 2007 και με χαρά και περηφάνια είναι ολοένα και πιο ανοδική. Τρέφει υπέρτατο σεβασμό στον Δημήτρη Διαμαντίδη και πριν μερικά χρόνια ήθελε την φανέλα του, και όταν το είπα στον μοναδικό 3D μου την έδωσε αμέσως. Το όνειρο του είναι να ήταν κάποια στιγμή συμπαίκτες κάτι που το εύχομαι και εγώ μιας και ο Βραζιλιάνος Marcelo αποδεικνύει την αξία του σε κάθε αγώνα έτσι και εχθές που του ευχήθηκα να βγεί Mvp και όντως βγήκε.

Το ίδιο ευχήθηκα και στον Παπ που είμαι πολύ περήφανη και για την δική του πορεία, και δεν έχει να κάνει καθόλου με πράσινο και κόκκινο μιας και όλα είναι μπλέ.. είναι Έλληνας και έχει πολύ ταλέντο. Για μένα είναι φορές που παίζει διαστημικό μπάσκετ και τον καμαρώνω είτε είναι με την εθνική είτε όταν στον Ολυμπιακό και ακόμα περισσότερο τώρα στην Barcelona.

Τι να πει κανείς για τον Living legend Juan Carlos Navaro La Bomba .. κάθε φορά που συναντιόμαστε βγάζουμε την καθιερωμένη φωτογραφία μόνο που χθες του θύμησα όταν είχαμε συναντηθεί στην Τουρκία την περίοδο του Mundobasket, μόλις είχε χάσει η Ελλάδα από την Εθνική Ισπανίας με άθλιο τρόπο από τους διαιτητές και μέναμε στο ίδιο ξενοδοχείο με όλες τις ομάδες. Κατέβηκα τυχαία στο ίδο ασανσέρ με τον Navaro, τον R. Rubio, και άλλους 3, και είδαν το tattoo που έχω του Παναθηναϊκού στο χέρι μου. Τότε δεν τους γνώριζα προσωπικά και γυρνάω και τους λέω μπορεί να μας κερδίσατε με άδικο τρόπο αλλά όταν έρθετε στο Ο.Α.Κ.Α δεν θα μπορέσετε να σκοράρετε .. Και έτσι και έγινε χθες με τον θεό La Bomba που του τρέφω άπειρο σεβασμό.

Μπορεί να έπεσα στις 3 από τις 4 προβλέψεις μου χθες στο ότι ο Μαρσέλο και ο Κώστας θα ήταν οι πολυτιμότεροι παίχτες και ότι ο Χουάν Κάρλος θα ήταν άποντος ( 4 φάουλ και έναν πόντο), ήθελα όμως την νίκη. Χθες η Βarca ήταν καλύτερη αλλά its not over yet.