Κάνοντας τα voodoo voodoo και την πράσινη μαγεία στην Cska ..

Κάνοντας τα voodoo voodoo και την πράσινη μαγεία στην Cska ..

Χθες το βράδυ με τους Cskaδες ..

Χθες το βράδυ πήγα από το ξενοδοχείο που μένει η ομάδα της Cska για δύο λόγους. Πρώτα για να δώ τον Kyle που είναι πάρα πολύ καλός μου φίλος και μετά για να κάνω τα voodoo voodoo ..voodoo voodoo και πράσινη μαγεία σε όλους !!! Έναν έναν που είδα έλεγα από μέσα μου τα ξουτ ξουτ αλλά και φωναχτά.

Ο Ιταλός Coach Ettore Messina ανήκει στην μειοψηφία των πιο respected coach μετά τον Obradovic, μαζί με τον David Blatt που δίνει και αυτός τον δικό του αγώνα απόψε με την Maccabi. Όσο και ο Blatt άλλο τόσο και ο Messina είναι πολύ cool και easy going άτομα. Μιλήσαμε λίγο μας έβγαλε ο Kyle φωτογραφία αλλά βγάλαμε και selfie και του έκανα πλάκα να κράταγα κάπως το χέρι μου στην φώτο για να φαινόταν και το τατουάζ μου του Παναθηναϊκού. Του ευχήθηκα καλό Πάσχα και να χάσουν σήμερα και του είπα χαριτολογώντας πως πήγα εκεί για να κάνω τα voodoo voodoo ..voodoo voodoo και πράσινη μαγεία. Του είπα επίσης πως όσο ευγενική και καθώς πρέπει ήμουν στην συνάντησή μας χθες πως σήμερα θα δει στο Ο.Α.Κ.Α μια διαφορετική Σαμάνθα άπαξ και δω να γίνονται αδικίες με τους διαιτητές και τα γνωστά που γίνονται πάντα.

Με τον Kyle κάναμε catch up αν και μιλάμε πολύ συχνά γελάσαμε πολύ μιας και κάναμε skype call με τον Marko Keselj που ήταν room mates όταν ήταν και οι δύο στον Ολυμπιακό και μίλησε και με τον Γιώργο Πρίντεζη για να του ευχηθεί να έχουν καλό αγώνα σήμερα αλλά και να κερδίσουν οι παλιοί του συμπαίκτες.

Με το που έχει ο Kyle 3 μέρες εύκαιρες θέλει να γυρίσει πίσω στην Ελλάδα που τόσο αγαπάει για να δεί τους φίλους του που έχει αποκτήσει εδώ.

Kyle το ξέρεις ότι σε αγαπώ πολύ και το ξέρω ότι είσαι ο καλύτερος παίχτης της ομάδας σου αλλά σήμερα η νίκη ανήκει στον Παναθηναϊκό !!!!