Hala Madrid !!!

Hala Madrid !!!

Όταν την προηγούμενη εβδομάδα η Real Madrid ήταν στην Ελλάδα ..

Όταν την προηγούμενη εβδομάδα η Real Madrid ήταν στην Ελλάδα .. ήρθαν σύσσωμοι οι παίκτες για ένα Ελληνικό lunch στο πιο αθλητικό στέκι το Barque. Αν και ο Γιάννης Μπουρούσης εννοείται και αντί του lunch αυτού έτρεξε για να είναι κοντά στις δύο γυναίκες της ζωής του μιας και η κορούλα του δεν έχει καν κλείσει μήνα ακόμα και έτσι εκτέλεσε χρέος μπαμπά..

Ο Μάρκους Σλότερ είναι πάρα πολύ καλός μου φίλος και γνωρίζω αρκετούς ακόμα από την ομάδα, αν και όλοι τους είναι πολύ cool άτομα και ήταν μέσα στην καλή χαρά όταν με πήραν τηλέφωνο για να πάω να τους δω και μόλις είδαν ότι φόραγα ένα τζάκετ του Παναθηναϊκού άρχισαν να τραγουδούν όλοι τους συνθήματα του ΠΑΟ καλοπροαίρετα και αυτό ήταν μαγκιά τους.

Εκτός τον άλλον και ο φωτογράφος του Παναθηναϊκού o Βαγγέλης Στόλης είναι πάντα πανταχού παρόν και εξού και τράβήχε τις ομαδικές φωτογραφίες που βλέπεται μιας και εγώ έχω έφεση στις selfie.

Από την ώρα που ο Γιάννης υπέγραψε στην Real Madrid ήμουν 100% σίγουρη πως θα πήγαινε στο final4 του το είπα και την ίδια μέρα του συμβολαίου του. Έχοντας κάνει και μια άριστη χρονιά δικαιούται να σηκώσει την κούπα φέτος με την αξία του.

Εύχομαι σε όλα τα παιδιά και με την νίκη. Έχουν δουλέψει σκληρά και πιστεύω πως τους ανήκει αν και θα ήθελα να δω την Real με την Barca στον τελικό.

Hala Madrid λοιπόν δαγκωτό !!!