The PAO Green Dinner at Li Li Shu !!!

The PAO Green Dinner at Li Li Shu !!!

Last night was as Green as it gets ..

Χθες το βράδυ το Li Li Shu ήταν πιο Πράσινο από ποτέ μιας και γιορτάσαμε με ένα μοναδικό δείπνο την επιτυχημένη χρονιά του ΠΑΟ.

Πριν λίγο καιρό είχα μιλήσει με τον Νίκο Νταμπίζα για να κανονίσουμε το δείπνο αυτό στο Li Li Shu, μιας και οι παίχτες επιλέγουν και τα 3 εστιατόρια του Δημήτρη Παππά, ( Rakkan, Hama, Li Li Shu ), στην καθημερινότητα τους για να περνάνε με τις οικογένειες τους αλλά και τις παρέες τους για dinner.

Έτσι στις 8 το βράδυ με πρώτο τον Κύριο Αλαφούζο ήρθαν όλοι εκτός του Ajagun που ήρθε με καθυστέρηση 2 ωρών γιατί χάθηκε στον δρόμο, και με το που κατεύθασε τον χειροκρότησαν και οι 50 Πράσινοι.

Φάγανε, ήπιαν και τα είπανε όλοι με πολύ αγάπη και γέλιο, κάνανε πλακίτσες αλλά κυρίως απόλαυσαν τον υπέροχο κήπο του καλοκαιρινού χώρου του Li Li Shu, που αν και χθες είχε λίγο δροσούλα με αυτά και με αυτά ζεστάθηκε το κλίμα. Όλοι οι παίκτες υπόγραψαν την φανέλα που βλέπεται στην φώτο και που έκανε δώρο ο Νίκος Νταμπίζας με τον Δημήτρη Σαραβάκο και τους υπόλοιπους στον Δημήτρη Παππά για την υπέροχη φιλοξενία.

Είχα προνοήσει και είχα φέρει μαζί μου τις φανέλες που μου είχαν δώσει ο Marcus Berg, o Gordon Schildenfel & o David Mendes Da Silva για να μου τις υπογράψουν και έτσι η φανέλα του Berg γέμισε με υπογραφές από όλη την ομάδα αλλά και με τις δύο ακόμα πιο σημαντικές αυτή του Coach Γιάννη Αναστασίου αλλά και του Είδωλου μου του Δημήτρη Σαραβάκου.

Στο κάθε κάθισμα υπήρχαν κάποια δωράκια που είχα οργανώσει για την dream team. Η Fresh Line έφτιαξε ένα custom made travel kit με σήμα του ΠΑΟ με 6 διαφορετικά προϊόντα για τους παίκτες μας και η Bead It της Φανής Σαραντοπούλου σχεδίασε σε Limited edition custom made τα βραχιολάκια του ΠΑΟ που βλέπεται και στην φωτογραφία με πρώτο πρώτο τον Πρόεδρο Κύριο Γιάννη Αλαφούζο να το φοράει. Η Donna Chalas aka Cake lady Greece έφτιαξε το μπισκότο με την κούπα με το έμβλήμα του ΠΑΟ και τα Fresh φτιάξανε τα ατομικά τουρτάκια του ΠΑΟ για τους παίχτες και το τεράστιο πράσινο τριφύλλι για τους πράσινους τεχνικούς. Στην Πράσινη βραδιά μας δεν θα μπορούσε να μην είναι και το κρασί πράσινο και για αυτό ευχαριστούμε το Πράσινο Μόνο του Τσάνταλη.

Την ώρα των γλυκών δοκιμάσαμε και μία νέα εκδοχή της Moet & Chandon white imperial on the Rocks η οποία εννοείται πως είχε και αυτή το πράσινο στοιχείο μιας και σερβιρίστηκε σε μεγάλα ποτήρια με πάγο και πράσινη φύλλα μέντας και δυόσμου. Η Grey Goose magnum είναι εδώ και πολλά χρόνια πάντα δίπλα σε όλες τις εκδηλώσεις που διοργανώνω μιας και είναι και η επίσημη αγαπημένη.

Ο απόηχος της βραδιάς ήταν πως περάσαν όλοι υπέροχα και ανυπομονούν να γυρίσουν πίσω μετά τις ελάχιστες διακοπές που θα έχουν αλλά και από τις εθνικές ομάδες τους για να βάλουν πλώρη για το Champions League!!!!

Η τεράστια επιτυχία του Δημήτρη Παππά ήταν πως χθες και στα 3 του εστιατόρια γινόταν το talk of the town μιας και εκτός από το πάρτι στο Li Li Shu, Ο Κώστας Καίσσαρης έκανε ένα υπερπαραγωγή πάρτι όπως μας έχει συνηθίσει πάντα στο Rakkan αλλά και ο Γιάννης Προκοπίου γιόρτασε τo γένεθλιο πάρτι του στο Hama.