Mr. Football !!!

Σαμάνθα Αποστολοπούλου
Mr. Football !!!

Ο Mr. Football είναι Έλληνας !!!

Λένε πως το καλύτερο είναι να κάνεις το χόμπυ σου δουλειά και θα είσαι ο καλύτερος και κάπως έτσι έγινε με τον Πατρίκ Κομνηνό που είναι χρόνια λάτρης της μπάλας και έγινε ο υπεύθυνος διοργάνωσης του Champions League αλλά και γενικότερα και ειδικότερα σε όλες τις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις ποδοσφαίρου.

Με τον Πατρίκ είμαστε φίλοι σχεδόν μια ζωή και ενώ δεν βλεπόμαστε μιας και μένει μόνιμα στην Γενεύη λόγο της επαγγελματικής του δραστηριότητας με το που ήρθε στην Ελλάδα βρεθήκαμε σε τόσο λίγο διάστημα 3 φορές. Οι 2 ήταν σπίτι μου και ήρθε με την θεά κόρη του όπου ανταλλάξαμε panini, μου έλειπε ένα αυτοκόλλητο και το είχε και τις έλειπε σχεδόν όλο το άλμπουμ και τα είχα διπλά. Και αφού έπαθα σοκ με τις ποδοσφαιρικές γνώσεις της μικρής ( είχε συμπληρώσει κ όλα τα αποτελέσματα των αγώνων μέσα στο άλμπουμ), ξανά βρεθήκαμε τυχαία στις Σπέτσες λίγο πριν φύγει ο Πατρίκ για Μονακό για την κλήρωση του Champions League.

Και από ότι προβλέπεται θα βρεθούμε σε κάποια χώρα σε κάποιον αγώνα σύντομα μιας και μου αρέσει να παρακολουθώ αγώνες live όταν βρίσκομαι στο εξωτερικό και ανεξάρτητα της ομάδας μου.