Τι θέλουν επιτέλους οι άντρες στο σεξ; Αποκαλύπτουμε τις top 7 φαντασιώσεις τους

Τι θέλουν επιτέλους οι άντρες στο σεξ; Αποκαλύπτουμε τις top 7 φαντασιώσεις τους

Μία από αυτές έχει και ο σύντροφός σου

Οι αριθμοί δε λένε ψέματα... Το 80% των αντρών έχουν έστω και μία σεξουαλική φαντασίωση είτε το παραδέχονται είτε όχι. Πλέον έχει γίνει απόλυτα κατανοητό πως οι σεξουαλικές φαντασιώσεις είναι μια υγιής έκφραση της σεξουαλικότητας του ανθρώπου που οδηγεί σε αυξημένη επικοινωνία και οικειότητα με τον ερωτικό μας σύντροφό. Αν έχεις περιέργεια ποια είναι η φαντασίωση του συντρόφου σου απλά ρώτησέ τον. Θα σου απαντήσει και σίγουρα πρόκειται για μία ή και περισσότερες από αυτές που ακολουθούν...


1. Σεξ με μια άγνωστη. Οι άντρες ονειρεύονται να γνωρίσουν μια πολύ όμορφη γυναίκα που θα την αποπλανήσουν εν μία νυκτί και θα την κάνουν δική τους μέσα σε λίγες ώρες. Για εκείνους είναι διασκεδαστικό, περιέχει το στοιχείο της κατάκτησης και είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον για εκείνους αν θα "ρίξουν" το θήραμά τους.

2. Σεξ με την πρωτάρα. Στην εποχή που ζούμε το να βρει ένας άντρας μία κοπέλα με μηδενική εμπειρία στις ερωτικές σχέσεις είναι δύσκολο και για αυτό συγκαταλέγεται στις φαντασιώσεις. Αυτή η φαντασίωση, όμως, πρωταγωνιστεί στο μυαλό των μεγαλύτερων αντρών. Οι μικρότεροι προτιμούν τις πιο έμπειρες.

3. Σεξ με όχι μόνο μία σύντροφο (ιδανικά τρίο). Κλασική φαντασίωση και κλασική αντρική απάντηση στην ερώτηση ποιος είναι ο ιδανικός αριθμός παρτενέρ σε μια συνεύρεση. Τίποτα άλλο δεν μπορεί να κάνει έναν άντρα να νιώσει πιο άντρας από το να έχει δύο γυναίκες ταυτόχρονα να τον περιποιούνται.

4. Σεξ με ρόλους. Είναι το αφεντικό σου. Είναι ο γιατρός σου. Είναι ο αστυνομικός και εσύ το κακό κορίτσι. Είναι ο καθηγητής σου και εσύ η ντροπαλή φοιτητριούλα. Όποιος και αν είναι ο ρόλος που θα υποδυθείς εκείνος λατρεύει να σε βλέπει σέξι ντυμένη να του λες πονηρές ατάκες.

5. Σεξ χωρίς αναστολές. Τα αγόρια συχνά φαντασιώνονται να γνωρίσουν μία γυναίκα με την οποία μπορούν να κάνουν ότι θέλουν, όπως το θέλουν και όπου το θέλουν χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς να ντρέπονται να ζητήσουν οτιδήποτε. Μία γυναίκα (το αφεντικό, ή γειτόνισσα) που απλά δεν θα τους κρίνει και δεν τους επικρίνει είναι το καλύτερό τους.

6. Σεξ σε ερωτικές τοποθεσίες. Οι άντρες είναι τύποι που τους αρέσει να ανακαλύπτουν, να πρωτοπορούν, να βγαίνουν από τα καθιερωμένα. Το σεξ στο κρεβάτι απέχει από τις ερωτικές του φαντασιώσεις. Προτιμούν αυτοκίνητα σε εθνικές οδούς, την αυλή του εξοχικού τους με τους γονείς κάπου κοντά, το club... και όπου αλλού είναι πιθανό να τους πιάσουν στα πράσα!

7. Σεξ με μια δυναμική γυναίκα. Δεν αναφερόμαστε σε χειροπέδες και μαστίγια (που ούτε και αυτά τα αρνιούνται) αλλά σεξ με μια γυναίκα που παίρνει συχνά τον έλεγχο στο κρεβάτι. Υπάρχουν φορές που ο άντρας θέλει σεξ, αλλά δεν παίρνει πρωτοβουλία. Και εδώ έρχεσαι εσύ. Όταν ένα βράδυ νιώθει κουρασμένος από τη δουλειά θέλει να τον "εκμεταλλευτείς" και να του κάνεις ότι θέλεις χωρίς να περιμένεις την έγκρισή του. Τόσο απλό και τόσο επιτυχημένο!

Διαβάστε ακόμη:

Καυτό, αξέχαστο σεξ στο ντους; Σας έχουμε όλα τα μυστικά!

«Με θέλει μόνο για σεξ;»

DPG Network