Aπόψε αιφνιδίασέ τον! 4 σημεία στο σώμα του που εκτοξεύουν τη... διάθεσή του!

Aπόψε αιφνιδίασέ τον! 4 σημεία στο σώμα του που εκτοξεύουν τη... διάθεσή του!

Τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις!

Tη στιγμή που εσύ παραπονιέσαι πως ο καλός σου περιορίζει τα αγγίγματά του σε δυο τρεις ερωτογενείς περιοχές σου το ίδιο ακριβώς αναλογίζεται και εκείνος! Το σώμα του έχει πολλές περιοχές που τον διεγείρουν, αλλά οι επιστήμονες κατέληξαν σε 4 περιοχές που έχουν τα καλύτερα αποτελέσματα για να τον... ανάψεις!
Αυτά τα σημεία είναι γεμάτα με νευρικές απολήξεις που στιγμιαία τον ερεθίζουν. Ποια είναι;

Το σημείο μεταξύ κάτω χείλους και πηγούνι
Τα χείλη του φυσικά και είναι μια ερωτογενής περιοχή. Το σημείο κάτω από τα χείλη του, όμως, είναι ακόμα πιο σέξι για να του δώσεις μερικά φιλιά. Οι επιστήμονες βρήκαν πως αυτό το μικρό σημείο είναι γεμάτο υπερευαίσθητους νευρικούς υποδοχείς που τον τρελαίνουν σε κάθε άγγιγμα. Δοκιμασέ το και δεν θα το πιστεύεις!

Το μπροστινό μέρος του λαιμού
Οι γυναίκες δίνουμε φιλιά στα πλαϊνά τμήματα του λαιμού του, αλλά αγνοούμε πως το καλύτερο σημείο για εκείνον βρίσκεται λίγο πιο κάτω από το μήλο του Αδάμ. Αυτό το σημείο συνδέεται με τα σεξουαλικά του όργανα οπότε η διέγερση του είναι σχεδόν ακαριαία.

Οι ρώγες του
Θα ξέρεις φυσικά πως οι δικές σου ρώγες είναι ένα πολύ ευαίσθητο σημείο. Οι ειδικοί αναφέρουν πως στους άντρες είναι ακόμα πιο ευαίσθητο. Για τους περισσότερους άντρες είναι μια περιοχή που καμία γυναίκα δεν έχει εξερευνήσει . Άγγιξε τες, φίλησέ τες και θα του χαρίσεις αιφνιδιαστικά κύματα απόλαυσης.

Το σημείο κάτω από τον αστράγαλο
Στο κόκκαλο του αστραγάλου υπάρχει ένα σημείο με μέγεθος όσο το δαχτυλικό σου αποτύπωμα το οποίο σύμφωνα με έρευνες έχει απεριόριστες δυνατότητες για να του δώσεις στιγμές ηδονής. Το σημείο συνδέεται με τα σεξουαλικά του όργανα και αν ασκήσεις πίεση απελευθερώνει συναισθήματα ικανοποίησης.

Bonus Tips

  • Χρησιμοποίησε τα ακροδάχτυλά σου και σχημάτισε μέσα στη παλάμη του μικρούς κύκλους. Σιγά σιγά μεγάλωσε την ακτίνα τους.
  • Βάλε τον να ξαπλώσει στον καναπέ. Βάλε τα δυο σου δάχτυλα δεξιά και αριστερά από το μέτωπό του και πίεσε απαλά και τις δύο πλευρές ταυτόχρονα.
  • Πες του να βγάλει το πουκάμισό του και στο σημείο μεταξύ των οπισθίων του και της μέσης του πίεσε απαλά προς τα πάνω!

Διαβάστε ακόμη:


Ξέρουμε τους άντρες! 9 πράγματα που λατρεύουν σε σένα όταν κάνετε σεξ

7 (πολύ) άτακτα κόλπα για να τον ξαφνιάσεις στο κρεβάτι