Γιατί σε νοιάζει; 12 πράγματα που εκείνος δεν παρατηρεί στη σχέση σας

Γιατί σε νοιάζει; 12 πράγματα που εκείνος δεν παρατηρεί στη σχέση σας

Στο μυαλό του άντρα τίποτα δεν είναι πολύπλοκο!

Tα αγόρια δεν σκέφτονται πολύπλοκα. Τα αγόρια δεν κάνουν δεύτερες σκέψεις. Τα αγόρια δεν ενδιαφέρονται για εκείνες τις μικρές λεπτομέρειες (που ταλαιπωρούν εσένα). Τα αγόρια είναι καλά παιδιά και πρέπει να τα αγαπάμε γιατί είναι cool. Διάβαστε τα 12 πράγματα που για εσένα σε αγχώνουν, αλλά για εκείνους περνούν αδιάφορα...


1. Πού θα πάτε για φαγητό. Οι άντρες πεινάνε και όταν πεινάνε απλά θέλουν να πάνε κάπου που σερβίρουν φαγητά. Όποιο μαγαζί και αν είναι αυτό. Μην κάνεις εκατό ώρες να αποφασίσεις!

2. Το ποιος θα πει πρώτος σ'αγαπώ. Μην φοβάσαι να το πεις πρώτη. Το χειρότερο που μπορεί να συμβεί είναι να κάνει πως δεν άκουσε, αλλά πιθανότατα θα στο πει και εκείνος. Απλά δεν έβρισκε την στιγμή.

3. Αν πήρες μερικά παραπάνω κιλά. Με χαρά μας σου λέμε πως τα αγόρια αν πάρεις βάρος δεν το προσέχουν. Για αυτό σταμάτα να το σκέφτεσαι συνέχεια και σταματά να τον ρωτάς αν σου φαίνεται!

4. Αν θες να γίνεις κολλητοί με τους γονείς του. Αν είσαι τότε τέλεια για εκείνον... αν δεν είσαι δεν τον νοιάζει γιατί κατά πάσα πιθανότητα ούτε εκείνος είναι με τους δικούς του!

5. Πόσο συχνά συναντιέστε την εβδομάδα. Δύο, τρεις ή και τέσσερις φορές όλες τον βολεύουν. Το να μην συναντιέστε συχνά δεν το θεωρεί απαραιτήτως σημάδι πως κάτι δεν πάει καλά.

6. Αν φοράς ή όχι make up. Γιατί τις περισσότερες φορές δεν καταλαβαίνει τη διαφορά. Μην βάζεις eyeliner στον πρωινό σας καφέ λοιπόν!

7. H εντύπωση που θα κάνεις στους φίλους του. Εντάξει, θέλει να σε συμπαθήσουν, αλλά δεν είναι υποχρεωτικό.

8. Αν το σπίτι σου δεν είναι τόσο καθαρό όσο θα ήθελες. Σταματά να ξεσκονίζεις σαν τρελή όταν έρχεται.

9. Αν τους στέλνεις δεκάδες μηνύματα την ημέρα ή αν έστειλες μόνο δύο. Αν στέλνεις θα απαντήσει, αν όχι θα τα πείτε σπίτι... Τόσο απλά!

10. Αν θεωρείς πως το ποδόσφαιρο είναι βαρετό. Θα συνεχίζει να το βλέπει ότι και αν πιστεύεις εσύ.

11 Αν δεν σας αρέσουν τα ίδια πράγματα. Κανένα ζευγάρι δεν χώρισε επειδή δεν άκουγε μαζί του νέο cd της Taylor Swift.

12. Αν οι δικοί σου φίλοι τον συμπαθούν ή όχι. Ποτέ δεν θα θελήσει να γίνει κολλητός με τις κολλητές σου... οπότε κανένα πρόβλημα για εκείνους η γνώμη των φιλενάδων σου!

Διαβάστε ακόμη:

7 αμήχανα πράγματα που συμβαίνουν όταν κοιμάσαι πρώτη φορά σπίτι του!

Οι 7 (ειλικρινείς) λόγοι που μένεις σε μια σχέση που δεν σε ικανοποιεί