6 σεξουαλικοί μύθοι για τους άντρες που δε φανταζόσουν ποτέ!

6 σεξουαλικοί μύθοι για τους άντρες που δε φανταζόσουν ποτέ!

Προσποιείται οργασμό και είναι πολύ ευαίσθητος με τις επιδόσεις του!

Νομίζεις ότι ξέρεις σχεδόν τα πάντα για την αντρική συμπεριφορά στο κρεβάτι; Λάθος! Τα ευρήματα ερυνών που θα διαβάσεις θα σε εκπλήξουν... Αυτοί είναι οι 5 μύθοι που καταρρίπτουμε για τον εραστή σου.


Μπορεί να προσποιηθείοργασμό και το κάνει.

Σοκάρεσαι με αυτή την αλήθεια; Και όμως συμβαίνει και σύμφωνα με ειδικούς είναι εκπληκτικός ο αριθμός των αντρών που το έχουν έστω και μία φορά στη ζωή τους. Ο λόγος που το κάνουν είναι ο ίδιος που μια γυναίκα αποφασίζει να προσποιηθεί οργασμό για τον καλό της. Για να μην την προσβάλλει! Αν χρησιμοποιείτε προφυλακτικό δεν θα καταλάβεις ποτέ αν πραγματικά τελείωσε καθώς θα το πετάξει πριν το δεις. Φυσικά και δεν μπορείς να ζητάς να στο δείξει!

Ο αντρικός οργασμός δεν έρχεται πάντα με αποδείξεις!
Μιλάμε πολύ σοβαρά. Σε αρκετές περιπτώσεις οι άντρες ολοκληρώνουν χωρίς εκσπερμάτιση. Σε κάποιους άντρες με διαβήτη το υγρό μπορεί να επιστρέψει στην ουρήθρα και να μην γίνει ποτέ η εκσπερμάτιση. Επίσης συμβαίνει σε άντρες μεγαλύτερης ηλικίας που έχουν υποβληθεί σε προστατεκτομή. Τέλος, οι άντρες που επιδίδονται σε ταντρικό σεξ μπορούν να βιώσουν οργασμό και χωρίς εκσπερμάτιση.

Οι νέοι άντρες είναι πιθανό να έχουν κάποιο πρόβλημα με την στύση τους.
Δεν είναι μόνο στα 50 τους που οι άντρες κυνηγούν το μπλε χαπάκι. Οι νέοι άντρες μπορεί να έχουν σεξουαλικά θέματα και δεν είναι καθόλου σπάνιο. Και αν δεν πρόκειται για προβλήματα που αφορούν τη στύση τους, μιλάμε για το συχνό φαινόμενο της πρόωρης εκσπερμάτισης.

Δεν έχουν πάντα διάθεση για σεξ.
Γενικά υπάρχει η αντίληψη πως οι άντρες είναι πάντα έτοιμοι και διαθέσιμοι. Ίσως αυτό να είναι απόλυτα σωστό για τα αγόρια κάπου εκεί στα 18 τους, αλλά τα πράγματα αλλάζουν όταν έρχονται τα άγχη και οι ευθύνες. Αν λοιπόν ο σύντροφός σου σου πει κάποια βράδια πως δεν έχει όρεξη, μην φρικάρεις. Είναι απόλυτα φυσιολογικό να σου αρνείται που και που.

Πολύ συχνά συγκεντρώνονται στη δική σου απόλαυση και όχι στη δική τους.
Υπάρχει ένας μύθος πως οι άντρες είναι εξαιρετικά εγωιστές στην κρεβατοκάμαρα. Όμως οι έρευνες λένε πως ισχύει το αντίθετο. Οι άντρες -όπως και οι γυναίκες- ενδιαφέρονται για την ικανοποίηση του παρτενέρ τους και αυτό συμβαίνει όταν ο άντρας έχει συναισθήματα για την παρτενέρ του ακόμα και στον πρωταρχικό βαθμό του απλώς να σε θέλει σεξουαλικά. Ο λόγος; Για να ανέβει στα μάτια σου.

Είναι απίστευτα ευαίσθητοι με την σεξουαλική τους απόδοση
Ακόμα και οι πιο σκληροί άντρες δείχνουν προβληματισμένοι, αγχωμένοι και στεναχωρημένοι αν καταλάβουν πως η γυναίκα τους προσποιήθηκε οργασμό. Αυτό σημαίνει πως η αυτοπεποίθηση και ο αντρισμός τους είναι συνδεδεμένος με τον τρόπου που τους βλέπει η ερωτική τους παρτενέρ. Αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να του πεις ψέματα πως είναι καταπληκτικός εραστής (αν δεν είναι). Μπορείς όμως να του λες "αυτό ήταν τέλειο" κάθε φορά που σου κάνει κάτι που σου αρέσει. Μόνο έτσι μπορείς να κρατήσεις μια σχέση σεξουαλικά πετυχημένη.

Διαβάστε ακόμη:

Οι 6 λόγοι που δεν πρέπει να δεχτείς τον πρώην σου πίσω