Κρύο, καιρός για... δύο! 8 άντρες αποκαλύπτουν τι θέλουν από τις γυναίκες στο σεξ

Κρύο, καιρός για... δύο! 8 άντρες αποκαλύπτουν τι θέλουν από τις γυναίκες στο σεξ

Διάβασε τι πρέπει να κάνεις απόψε το βράδυ που θα μείνετε σπίτι...

Οι άντρες μπορεί να μη μιλάνε πολύ για τα συναισθήματά τους, αλλά είναι ξεκάθαροι για τα όσα θέλουν να τους κάνεις στο σεξ. Ο καλός σου πιθανόν να στα λέει έμμεσα... Τα 8 αγόρια που ρωτήσαμε εμείς στα λένε ανοιχτά και ξεκάθαρα.
Τι πρέπει λοιπόν να του κάνεις πιο συχνά;

"Μου αρέσει όταν η σύντροφός μου μου 'ανεβάζει' τον εγωισμό και άρα όταν αναφέρεται στις επιδόσεις μου! Είναι υπέροχο συναίσθημα να με κάνει να νιώθω μοναδικός... Μερικές φορές αυτό το συναίσθημα μου δίνει μεγαλύτερη ικανοποίηση και από την πράξη την ίδια". Νίκος, 25 ετών.

"Όπως όλοι οι άντρες είμαι οπτικός τύπος. Αυτό που μου αρέσει στο σεξ είναι να κοιτάω την παρτενέρ μου καθ' όλη τη διάρκεια του σεξ. Δεν θέλω να με αναγκάζει διαρκώς να της ζητάω να μου δείξει το σώμα της. Θέλω να το σκέφτεται μόνη της". Θοδωρής, 33 ετών.

"Μια φορά η πρώην κοπέλα μου, που βγαίναμε μόλις ένα μηνα, με τράβηξε στα σκαλιά ενός club και αρχίσαμε να φιλιόμαστε ακριβώς εκεί με τους θαμώνες να περνάνε δίπλα μας και να μας κοιτάζουν. Το θέμα δεν ήταν πως μας έβλεπαν όλοι, αλλά αυτό 'το σε θέλω εδώ και τώρα' που έχει εντυπωσιακά αποτελέσματα στην επίδοσή μας". Χρήστος, 34 ετών.

"Μας αρέσει να μας μιλάτε προχωρημένα. Όχι απαραίτητα... πολύ προχωρημένα, αλλά μερικές λέξεις που περιγράφουν πόσο καλά κάνουμε αυτό που κάνουμε είναι αποτελεσματικό διεγερτικό για τον αντρισμό μας". Μιχάλης, 36 ετών

"Οι ήχοι που βγάζει μια γυναίκα είναι το καλύτερο μας. Πίστεψέ μας οι άντρες έχουν πιο πολλές ανασφάλειες από τις γυναίκες στο κρεβάτι και αυτοί οι ήχοι επιβεβαίωσης είναι η απόλυτη ικανοποίηση που μπορείς να μας δώσεις". Αλέξανδρος, 28 ετών.

"Αυτό με τα φώτα που τα θέλετε μονίμως κλειστά είναι ένα από τα χειρότερα που μπορείτε να μας κάνετε! Η τελευταία κοπέλα μου ήθελε να κάνουμε σεξ με τα φώτα πάντα ανοιχτά ακόμα και αν το κάναμε στη μέση της νύχτας. Το γεγονός πως πάντα ήθελε να βλέπω το σώμα της ήταν σέξι. Πάντα θα θυμάμαι τις συνευρέσεις μας". Βασίλης, 26 ετών.

"Είχα μια κοπέλα που ήταν λίγο μεγαλύτερη από έμενα. Ένα βράδυ ήρθε σπίτι μου, ανέβηκε πάνω μου, μου είπε να μην κάνω τίποτα και τα έκανε όλα εκείνη. Μία στο τόσο θέλουμε να παραδινόμαστε εμείς". Γιώργος, 27 ετών.

"Όταν η κοπέλα μου με κοιτάει στα μάτια τη στιγμή της διείσδυσης είναι το απόλυτο διεγερτικό για εμένα. Νιώθω μια μοναδική έλξη για εκείνη όταν κοιτάω τις εκφράσεις της να αλλάζουν". Γιάννης, 29

Διαβάστε ακόμη:

Έκπληξη! 6 σημάδια ότι σε θέλει για σχέση (επιτέλους)!

Θες πιο απολαυστικό σεξ; 4 αλλαγές που πρέπει να κάνετε στο κρεβάτι