Γίνε η κυρία Cool

Γίνε η κυρία Cool

Μην πιέζεις το σύντροφό σου να δεσμευτεί αλλά δείξε του τι αξίζεις και άφησε τον να σε διεκδικήσει.

Ένα από αυτά που απεχθάνονται περισσότερο οι άντρες είναι ο έλεγχος και η πίεση. Μην του τηλεφωνείς όλη μέρα και μην τον πιέζεις για κάτι που δεν θέλει όπως, για παράδειγμα, να βρίσκεστε πιο τακτικά.

Γενικά μην του δίνεις να καταλάβει πόσο πολύ απαραίτητος σου είναι και πως μακριά του υποφέρεις. Το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τον απομακρύνεις. Απλά κάνε υπομονή και θα έρθει αυτός σε εσένα. Προσπάθησε να αποβάλλεις από το λεξιλόγιο σου λέξεις όπως «μέλλον», «δέσμευση», «γάμος», «οικογένεια».

Ένα είναι σίγουρο. Όσο κι αν αρέσει στους άντρες να προστατεύουν το ασθενές φύλο, η γυναίκα που θα μείνει στο πλευρό τους για καιρό θα είναι αυτή που ξέρει να υπερασπίζεται τον εαυτό και τα πιστεύω της, θα είναι δυναμική, ανεξάρτητη και άξια θαυμασμού.

Ο σύντροφός μας, σαν επιλογή, είναι αντικατοπτρισμός της δική μας φιλοσοφίας ζωής και του πως περιμένουμε να μας αντιμετωπίζουν επομένως το πιθανότερο είναι να επιλέγουμε κάποιον που δεν του λείπει ο αυτοσεβασμός, η αυτοεκτίμηση και δεν έχει υπερβολικές απαιτήσεις.