Tι θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι; Μας το αποκάλυψαν οι ίδιοι!

Tι θέλουν οι άντρες στο κρεβάτι; Μας το αποκάλυψαν οι ίδιοι!

Δεν θες να μάθεις πώς θα τον τρελάνεις;

Είμαστε σίγουρες πως έχεις τον τρόπο σου στην κρεβατοκάμαρα... Ο σύντροφός σου δεν σου κάνει παράπονα. Σου δείχνει ότι σε θέλει και πως απολαμβάνει κάθε ερωτική σας συνεύρεση, αλλά να θυμάσαι πως πάντα υπάρχει χώρος για βελτίωση και αναβάθμιση. Ρωτήσαμε 6 άντρες τι απολαμβάνουν περισσότερο στο σεξ και διάβασε τι μας απάντησαν με απόλυτη ειλικρίνεια για να προσαρμόσεις την τακτική σου κάτω από τα σεντόνια.

Υπενθύμισέ του (διαρκώς) πόσο σέξι είναι
Και οι άντρες, αγαπητή αναγνώστρια, έχουν τα θέματά τους στο κεφάλαιο αυτοπεποίθησης... "Δεν είμαι ματαιόδοξος, αλλά μερικές φορές χρειάζομαι επιβεβαίωση για την εμφάνισή μου. Πάντα λέω στην κοπέλα μου πόσο όμορφη και σέξι είναι όταν κάνουμε σεξ, αλλά εκείνη δεν μου γυρίζει πίσω το κομπλιμέντο. Δεν θέλω πάντα το 'σ' αγαπώ', γιατί απλά και το 'είσαι όμορφος' μου ακούγεται τέλειο". Στέφανος, 29 ετών.

Δώσε του ένα χεράκι
Δεν υπάρχει κανένα σεξουαλικό υπονοούμενο σε αυτό. "Χρησιμοποίησε τα χέρια σου για να μας κάνεις μασάζ, να μας χαϊδέψεις απαλά, να μας πιάσεις την πλάτη μετά το σεξ. Το απολαμβάνουμε το ίδιο με το σεξ καθεαυτό". Λευτέρης, 40 ετών.

Πάρε τον έλεγχο
Πολλές φορές οι άντρες θέλουν να νιώθουν πως η γυναίκα είναι ο κυρίαρχος του παιχνιδιού. "Θα ήθελα πολύ μια σύντροφο, που θα με στρίμωχνε στον τοίχο, θα με έγδυνε και θα μου ζήταγε το σεξ μου εκείνη τη στιγμή". Μιχάλης, 32 ετών.

Κάνε θόρυβο
Όταν είσαι μαζί του στο κρεβάτι μην είσαι ντροπαλή. "Θέλουμε να νιώθουμε πως κάνουμε καλή δουλειά με την ικανοποίησή σου και για εμάς δεν υπάρχει χειρότερη εικόνα από μια παρτενέρ που δείχνει να βαριέται. Κάνε μας να πιστέψουμε πως ταράζουμε τον κόσμο σου και πως απολαμβάνεις οτιδήποτε σου κάνουμε". Γιάννης, 36 ετών.

Άκουσέ τον. Προσεκτικά
Πολλοί άντρες παραπονιούνται πως δεν ακούς πραγματικά τις ανάγκες τους. "Να δείχνεις περισσότερο ενδιαφέρον για τις ανάγκες μας. Κατά τη διάρκεια του σεξ μπορεί να σου ζητήσουμε κάτι και εσύ να προσποιηθείς πως δεν το άκουσες ποτέ. Λάθος! Αυτές οι μικρές επιθυμίες, που μας ικανοποιείς είναι που κάνουν μια σεξουαλική σύντροφο από καλή σε υπέροχη". Ανδρέας, 31 ετών.

Ξέφυγε από τα συνηθισμένα
Αυτό σημαίνει πως πρέπει να τολμήσεις το διαφορετικό. "Μακάρι οι γυναίκες να ήταν πιο θετικές για τις φαντασιώσεις μας. Για παράδειγμα μια ερωτική συνεύρεση σε δημόσιο χώρο είναι το πιο απλό πράγμα για εμάς που, όμως, οι περισσότερες από εσάς δεν τολμούν. Αν δεν ανέβει η αδρεναλίνη μας, όμως, πώς θα μας μείνεις αξέχαστη"; Γιώργος, 33 ετών.

Για περισσότερα θέματα σεξ μπορείτε να κάνετε κλικ εδώ.


Διαβάστε ακόμη:

Αληθινή Ιστορία: «Πώς κατάφερα να διώξω τους μη διαθέσιμους άντρες από τη ζωή μου»