Τα μεγαλύτερα ψέματα που σου λέει ένας άντρας για να σε «ρίξει» στο κρεβάτι

Τα μεγαλύτερα ψέματα που σου λέει ένας άντρας για να σε «ρίξει» στο κρεβάτι

Ένα θέμα που κάνει... «τζιζ»

Ως γνωστόν, οι άντρες έχουν μία ροπή προς το ψέμα, εντάξει και οι γυναίκες, αλλά όσο να πεις, τα αγόρια είναι κάπως πιο ευρηματικά και διαθέτουν σαφώς μεγαλύτερη φαντασία. Κι αν ο χαρακτήρας του Μάνθου Φουστάνου-για να σου δώσουμε να καταλάβεις τι εννοούμε-μας φαινόταν πάντα υπερβολικός, με το πέρασμα των χρόνων, και τη συσσώρευση εμπειριών, αντιλαμβανόμαστε ότι ΟΝΤΩΣ όλα είναι βγαλμένα από τη ζωή. Το κακό με εμάς τα κορίτσια, είναι ότι κάποιες φορές, ενώ πραγματικά ξέρουμε ότι είναι ψέμα, και ότι ο εκάστοτε μας δουλεύει ψιλό γαζί, εμείς τον πιστεύουμε, γιατί πολύ απλά αγαπάμε την αποθέωση. Και ναι φίλη μου, μπορεί οι άντρες να φημίζονται για τις πράξεις τους, αλλά είναι τόσο καλοί στα λόγια, που καμιά φορά καταφέρνουν να κοροιδέψουν και ολόκληρα έθνη(!). Εμείς λοιπόν, με σαφώς χιουμοριστική διάθεση-όπως και κάθε φορά άλλωστε-κάναμε ένα μικρό γκάλοπ ανάμεσα σε φίλες και γνωστές, και μας είπαν ποια είναι τα μεγαλύτερα ψέματα που τους έχει ποτέ ένας άντρας προκειμένου να τις ρίξει στο κρεβάτι τα οποία δεν πίστεψαν αλλά για κάποιο λόγο τα κράτησαν στο πίσω μέρος του μυαλού τους. Πριν ξεκινήσουμε, να πούμε ότι το θέμα αυτό είναι παραγγελιά και αφιερωμένο εξαιρετικά στη γυναίκα αυτή που έριξε την ιδέα στο τραπέζι.

1. «Δεν έχω σχέση»: Φυσικά και αυτό είναι το top ψέμα, για τον εξής απλούστατο λόγο: Δεν είναι ότι δε θέλουν να σε φέρουν σε δύσκολη θέση, αλλά πολύ απλά φοβούνται μήπως επικρατήσει η ηθική σου και τελικά αποχωρίσεις, χωρίς φυσικά να τους αφήσεις να γευτούν τους καρπούς σου. Οπότε, και μιας και δε σκοπεύει να ασχοληθεί μαζί σου παραπάνω από μία βραδιά, άντε δύο σου λέμε εμείς τώρα-το θέλεις βδομάδα για να το κάνουμε και ρομαντικούλι;-δεν τον αφορά καθόλου το ότι θα σου αποκρύψει το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του. Βασικά υπάρχει η πιθανότητα να μη σου έχει πει το πραγματικό του όνομα, αλλά και να μη σου έχει δώσει τον πραγματικό του αριθμό. Λυπούμεθα.

2. «Έχεις το πιο ωραίο στήθος που έχω δει ποτέ μου»: Τη λέξη στήθος, μπορείς να την αντικαταστήσεις με διάφορες άλλες (πρόσωπο, οπίσθια, πόδια) και να μην αλλάξει καθόλου το νόημα και η ουσία του πράγματος. Η οποία ουσία ξέρεις ποια είναι έτσι; Ότι έχεις το ωραιότερο στήθος που είδε απόψε... Άντε αν δεν είναι και ο απόλυτος ερωτίλος, σου βάζουμε το τελευταίο 48ωρο. Αλλά και πάλι δυσκολάκι.

3. «Είσαι κάτι ξεχωριστό για μένα»: Το οποίο έχει διάφορες παραλλαγές του τύπου: Δεν με έχει σκαλώσει άλλη γυναίκα τόσο πολύ, πρώτη φορά χάνω το μυαλό μου κτλ. κτλ. Η αλήθεια είναι, ότι αυτό το ψέμα οφείλεις να το καταλάβεις από τη στιγμή που του κάνεις τόσο μεγάλο κακό-με την καλή έννοια-και δε θέλει να είναι μαζί σου! Μα πώς γίνεται όταν ένας άνθρωπος σε θέλει τόσο πολύ, να αντέχει μακριά σου; Ε δε γίνεται. Και ξέρεις γιατί; Γιατί μάλλον δε σε θέλει για κάτι παραπάνω από το να περνάει την ώρα του. Μη λαμβάνεις υπόψη σου όλα αυτά που έκανε προκειμένου να υποκύψεις στη γοητεία του. Ο άντρας όταν βάλει ένα στόχο, επικεντρώνεται 100% μέχρι να τον κατακτήσει. Όταν το φρούριο πέσει, τότε χαλαρώνει και... αρχίζει να ψάχνει τον επόμενο. Αεικίνητα τα χρυσά μου.

4. «Αυτό δεν μου έχει ξανασυμβεί»: Α σε αυτό δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε εντελώς. Όντως δεν του έχει ξανασυμβεί... μαζί σου! Γενικότερα, άνθρωπος που κάνει τόσο εύκολα τα γνωστά hook ups, ή κερατώνει την καλή του δίχως δεύτερη σκέψη, και το έχει κάνει και θα το ξανακάνει. Δεν είσαι η εξαίρεση στην προκειμένη αλλά ο κανόνας. Πέσε από το συννεφάκι σου τώρα και προσοχή μη χτυπήσεις.

5. «Είμαι διευθυντής-πρόεδρος-γιατρός-απλά ζάμπλουτος»: Συνήθως οι άντρες που πάνε για τα πολλά, χωρίς φυσικά να έχουν στο νου τους κάποια συνέχεια, είναι πάρα πολύ πλούσιοι, έχουν καλοπληρωμένες δουλειές, και γενικότερα κάνουν πάρα πολλά ταξίδια. Το γεγονός ότι τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει, τους αφήνει παγερά αδιάφορους, γιατί πολύ απλά όπως είπαμε και παραπάνω, λογικά σου έχουν δώσει ψεύτικα στοιχεία.

6. «Θέλω μόνο να μείνουμε αγκαλιά»: Γενικότερα έχει επικρατήσει η άποψη, ότι αν ένας άντρας μετά το σεξ, κοιμηθεί μαζί σου και σε πάρει αγκαλιά, νοιάζεται για σένα πραγματικά και σε θέλει. Αυτό μπορείς να το διαπιστώσεις και από τον ίδιο σου τον εαυτό: Αν υπάρχει ένα γυμνός ή ημίγυμνος άντρας δίπλα σου, ενστικτωδώς θα τον αγκαλιάσεις ή έστω θα τον πλησιάσεις. Οπότε μην την παρεξηγείς τη σωματική επαφή, γιατί αν είναι αγκαλίτσας πιθανότατα να έκανε το ίδιο με την οποιαδήποτε. Επίσης, το γεγονός ότι σου προτείνει να κοιμηθείτε μαζί, είναι γιατί, αν είστε σπίτι του βαριέται να σηκωθεί να σου ανοίξει και αν είστε στο δικό σου, βαριέται απλά να φύγει.

Τι να κάνεις όταν το σεξ μαζί του διαρκεί τόσο πολύ ώστε να καταντάει κουραστικό

7. «Δε θα το πω πουθενά»: Αυτό να ξέρεις δεν υπάρχει περίπτωση και ίσως να είναι και το μόνο δικαιολογημένο. Γενικότερα οι άντρες, λατρεύουν να μιλάνε για τις σεξουαλικές τους περιπέτειες με τους φίλους τους, οπότε να είσαι σχεδόν σίγουρη ότι το στοματάκι του θα το ανοίξει, ειδικά αν σε κυνηγάει καιρό. Αυτό βέβαια θα έκανες κι εσύ, έτσι δεν είναι;

Ρωτήσαμε και μας είπαν: 8 πράγματα που οι άντρες μισούν στο σεξ