7 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ψέματα για το σεξ που μόνο το πορνό μας έχει διδάξει

7 ΤΕΡΑΣΤΙΑ ψέματα για το σεξ που μόνο το πορνό μας έχει διδάξει

Και καλό θα ήταν να μην τα πιστέψεις

H αλήθεια είναι ότι καμιά φορά τείνουμε να κάνουμε σενάρια με το μυαλό μας, να εξειδανικεύουμε πράγματα και καταστάσεις και τελικά να προσγειωνόμαστε απότομα και σίγουρα άσχημα. Διότι ξέρεις τι είναι να περιμένεις να κάνεις το απόλυτο σεξ και να ζήσεις την πιο σέξι εμπειρία της ζωής σου, και τελικά να αποδεικνύεται ότι δεν ξέρεις τι σου γίνεται; Φίλη μου ανυποψίαστη, ένα θα σου πούμε: Για όλα φταίει το πορνό! Είναι οι ταινίες αυτές που σου δημιουργούν ιδιαίτερες προσδοκίες, και την εντύπωση ότι είσαι η superwoman και μπορείς να κάνεις τα πάντα. Είναι επίσης εκείνες οι ταινίες, που σου λένε τεράστια ψέματα και σε κάνουν να πιστεύεις ότι το απλό είναι και βαρετό! Ε όχι λοιπόν, αυτό δεν μπορεί να είναι αλήθεια και ευτυχώς εδώ που τα λέμε, γιατί ο κόσμος θα ήταν γεμάτος με ανθρώπους-αράχνες που για να κάνουν σεξ θα έπρεπε να αναρριχηθούν στους τοίχους. Και για να γινόμαστε πιο ακριβείς και συγκεκριμένοι, εδώ σου έχουμε τα βασικά ψέματα που μας έχει διδάξει το πορνό, έτσι για να καταλάβεις επιτέλους τι σου γίνεται.

1. O σίγουρος οργασμός: Εντάξει πόσο αστείο που πάντα στο πορνό όλοι τελειώνουν, θεαματικά, ηχηρά και εντυπωσιακά κι εσύ τον τελευταίο καιρό δεν καταφέρνεις καν να τελειώσεις; Μην αγχώνεσαι βρε κορίτσι μου. Υπήρχε περίπτωση η... ταινία αυτή να ήταν τόσο ερασιτεχνική που να μην μπορεί να προσφέρει ούτε έναν οργασμό; Ε όχι δα. Οπότε προφανώς και οι πρωταγωνιστές θα τελειώσουν και προφανώς και θα το κάνουν κάνοντας το δέοντα σαματά. Όχι δεν είσαι τρελή που όταν είσαι αγχωμένη δεν μπορείς καν να κάνεις σεξ. Αυτοί δεν είναι καλά στα μυαλά τους.

2. H αποτρίχωση της πρωταγωνίστριας: Στο σημείο αυτό λέμε να εκτοξεύσουμε το δικό μας προσωπικό κατηγορώ: Μα είναι δυνατόν κάθε φορά η πρωταγωνίστρια να είναι πιο άτριχη κι από μωρό, και κάθε φορά να κάνει εντελώς ξαφνικό και μη κανονισμένο σεξ; Το ξέρουμε όλοι ότι αυτά δε συμβαίνουν στην πραγματικότητα έτσι; Το ξέρουμε όλοι ότι την μέρα που θα έχεις περισσότερες τρίχες και από τον αδερφό σου, εκείνη την μέρα, θα σου έρθει η ευκαιρία να κάνεις σεξ με τον άντρα της ζωής σου έτσι; Έχεις καταλάβει ότι η ζωή είναι άδικη, έτσι;

3. Και το δερματάκι του παρτενέρ...: Μα να είναι όλοι αποτριχωμένοι, με κοιλιακούς και το πιο υπέροχο δέρμα του κόσμου; Πουθενά τρίχα; Πουθενά σπυρί; Πουθενά έστω λίγη μπυροκοιλιά; Όχι φίλη μου. Τα αγόρια του πορνό είναι σαν ομάδα ποδοσφαίρου: Άτριχα, καλλίγραμμα και σίγουρα ασταμάτητα. Ε αυτό δεν το δεχόμαστε.

4. Το θέμα της στάσης: Καλά, ιεραποστολικό ούτε με σφαίρες. Δεν είμαστε σου λέει για αγαπούλες και vanilla καταστάσεις. Με το που φύγουν τα ρούχα, αν υπάρχουν, η πρωταγωνίστρια κάνει ανάποδο σπαγγάτο ενώ ακουμπάει στο έδαφος με το ένα χέρι, και ο πρωταγωνιστής, κάνει τη δουλίτσα του έχοντας γυρισμένη... πλάτη! Απλά πράγματα. Καθημερινά!

5. Λίγη προστασία βρε παιδιά: Καλά για προφυλακτικό ούτε λόγος. Στο κάτω κάτω, είμαστε τώρα για να διακόπτουμε τη φυσιολογική ροή των πραγμάτων; Παίρνουμε ως δεδομένο ότι είναι και οι δύο υγιέστατοι και δεν υπάρχει η πιθανότητα εγκυμοσύνης. Τι κι αν μόλις γνωρίστηκαν σε πάρτι; Φαίνεται ο σωστός ο ντόμπρος ο άνθρωπος με την πρώτη ματιά.

6. Τα της δουλειάς: Και αυτό που είναι εντελώς φυσιολογικό να κάνουν σεξ στο γραφείο... όλοι; Και όχι τίποτα άλλο, όλοι οι διευθυντές να είναι όμορφοι, σέξι και διαθέσιμοι ανά πάσα ώρα και στιγμή. Και φυσικά οι γραμματείς τους να είναι σαν την Adriana Lima; Και εννοείται το γεγονός ότι θα κλειστούν καμιά ωρίτσα σε ένα γραφείο και θα χαλάσουν τον κόσμο, δεν κινεί την περιέργεια σε κανέναν. Ούτε καν το κραγιόν της κυρίας που έχει φτάσει στο αυτί. Πονηρά μυαλά, τι τα θες. Αυτά δε γίνονται στην πραγματικότητα, έτσι;

4 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να σταματήσεις να ασχολείσαι μαζί του

7. Aναστεναγμός για Oscar: Και κάθε φορά που περνάνε καλά και... αυτό βγαίνει προς τα έξω, οι αντιδράσεις είναι τόσο θεαματικές και πειστικές, που ακόμα και η Meryl Streep θα πέταγε τα Oscars της από το παράθυρο. Ελεγχόμενη ένταση, μισάνοιχτο στόμα, βαθύ βογγητό και το... dirty talking πάντα την κατάλληλη στιγμή. Συγχαρητήρια!

O απίστευτος παράγοντας που αποτρέπει το σύντροφό σου από το να σε κερατώσει