Έρευνα: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει ένας άντρας σε μία γυναίκα;

Έρευνα: Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχει ένας άντρας σε μία γυναίκα;

Tα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν

H αλήθεια είναι ότι οι άντρες μας εκπλήσσουν συχνά πυκνά και συνήθως ευχάριστα αν κρίνουμε και από τα αποτελέσματα της έρευνας την οποία και θα αναλύσουμε. Διότι φίλη μου, αν καθόσουν να σκεφτείς τι στο καλό είναι αυτό που προσέχουν οι άντρες πάνω σε μία γυναίκα, και μάλιστα με την πρώτη επαφή, δε θα έλεγες το στήθος ή τα οπίσθια;

Κι όμως, τα αγαπητά μας αγόρια ξέρουν να μας αιφνιδιάζουν και να μας πείθουν ότι τελικά δεν τα ξέρουμε και τόσο καλά. Σύμφωνα λοιπόν με μία νέα έρευνα, που διεξήχθη ανάμεσα σε 6.000 άντρες, με το ερώτημα «Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που προσέχεις πάνω σε μία γυναίκα», το 38% απάντησε το... πρόσωπο!

Ναι φίλη μου, τα καλά μας τα αγόρια δίνουν σημασία στα μάτια, τα χείλη και την μύτη σου πολύ περισσότερο από όσο νομίζεις. Και προφανώς δεν εννοούμε να είναι όλα τέλεια και συμμετρικά, εξάλλου η τελειότητα είναι βαρετή, αλλά να είναι εκφραστικά και φυσικά του γούστου του.

10 πράγματα που κανένας άντρας δε θα σου πει, αλλά ΠΡΕΠΕΙ να ξέρεις

Όπως ήταν αναμενόμενο, ακολουθούν τα οπίσθια με 34%, το στήθος με 18% και τα πόδια με 10%. Εντάξει δεν περιμέναμε να μη δίνουν και καμία σημασία στο σώμα, αλλά και μόνο που το πρόσωπο έρχεται πρώτο, είναι ένα άκρως θετικό σημάδι. Από την μεριά μας οι γυναίκες, και συγκεκριμένα στην παραλία, προσέχουμε πρώτα τους κοιλιακούς ενός άντρα, στη συνέχεια το πρόσωπο και τέλος τα χέρια.

5 μυστικά σχετικά με το σεξ που μάλλον δεν ήξερες

Μας λες πιο επιφανειακές ή μας φαίνεται;