Σεξ στον εργασιακό χώρο: Αυτά είναι τα πιο επιρρεπή επαγγέλματα

Σεξ στον εργασιακό χώρο: Αυτά είναι τα πιο επιρρεπή επαγγέλματα

Τα αποτελέσματα δεν μας εξέπληξαν ιδιαίτερα

Εντάξει δε θα μπούμε στη διαδικασία να κρίνουμε και να στηλιτεύσουμε γιατί καλώς ή κακώς στον εργασιακό σου χώρο περνάς και τις περισσότερες ώρες της ημέρας. Οπότε είναι κάτι παραπάνω από πιθανό να δημιουργούνται σχέσεις... άλλου τύπου, και εννοούμε φυσικά αυτές που ξεπερνούν τα όρια της επαγγελματικής.

Και επειδή το συγκεκριμένο είναι ένα θέμα που προκαλεί ενδιαφέρον, μιας και όσο να πεις, δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει έστω σκεφτεί κάτι πονηρό για κάποιο συνάδελφο-ας πέσουν οι μάσκες anyway-διεξήχθησαν και οι ανάλογες έρευνες, με σκοπό να αναδειχθούν τα πιο σέξι και φυσικά επιρρεπή επαγγέλματα σε... ερωτικές σχέσεις στο χώρο εργασίας.

Γιατί οι άντρες κερατώνουν περισσότερο κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού; 4 βασικοί λόγοι

Λοιπόν, σύμφωνα με τις απαντήσεις των ερωτηθέντων το 88% των αντρών θα ήταν πολύ πρόθυμο να φιλήσει μία συνάδελφο, με το ποσοστό των γυναικών να είναι αισθητά πιο μικρό, αλλά αρκετά υψηλότερο από τις προσδοκίες. Τα άτομα αυτά λοιπόν, εργάζονται στην πλειοψηφία τους στον τομέα των πωλήσεων ενώ ακολουθούν αυτά που εργάζονται στον τομέα του μάρκετινγκ!

Όσο για το πιο ξενέρωτο από τα επαγγέλματα, είναι αυτό του... καθηγητή! Τα συμπεράσματα δικά σας.

8 αστείες ενδείξεις ότι ήρθε επιτέλους η ώρα να κάνεις σεξ!