Τι είναι το ταντρικό σεξ; 4 tips βασισμένα στη φιλοσοφία του που θα σε.. τρελάνουν

Πατουχέα Μαριάννα
Τι είναι το ταντρικό σεξ; 4 tips βασισμένα στη φιλοσοφία του που θα σε.. τρελάνουν

Μήπως το σεξ με τον σύντροφό σου χρειάζεται μια ανανέωση;

Η τέχνη του Τάντρα γεννήθηκε πριν από περίπου έξι χιλιάδες χρόνια στην Ινδία και υποστηρίζει πως το σεξ είναι καθαρά θέμα απόλαυσης, μια συνεύρεση χωρίς αρχή, μέση και τέλος αλλά και χωρίς συγκεκριμένο στόχο, σε αντίθεση με τα όσα εφαρμόζουμε μέχρι τώρα ως προς την κορύφωση τόσο του άντρα όσο και της γυναίκας.

Ας μην αναλωθούμε άλλο στη θεωρία και ας δούμε τι επιτάσσει στην πράξη το ταντρικό σεξ:

  1. Δημιούργησε τον κατάλληλο χώρο

Από τη στιγμή που υποστηρίζεται ότι το σεξ είναι μια σωματική αλλά και νοητική διαδικασία, καταλαβαίνεις ότι ο χώρος που θα πραγματοποιηθεί θα πρέπει να είναι κατάλληλα διαμορφωμένος. Δημιούργησε χαμηλό φωτισμό, άναψε αρωματικά κεριά, στόλισε το δωμάτιο με φρέσκα λουλούδια και χρησιμοποίησε αιθέρια έλαια.

  1. Ξεκίνα με μασάζ

Προκειμένου να τροφοδοτήσεις την αίσθηση της αφής –αν δεν το έχεις καταλάβει μέχρι τώρα, οι αισθήσεις παίζουν τον απόλυτο ρόλο στο ταντρικό σεξ- χάρισε στον σύντροφό σου ένα αισθησιακό μασάζ που θα τον προετοιμάσει για την συνέχεια. Μετά, είναι η σειρά του.

  1. Μην κλείνεις τα μάτια

Όπως είπαμε και παραπάνω, οι αισθήσεις είναι ο νούμερο 1 παράγοντας για το απόλυτο ταντρικό σεξ, και όπως φαντάζεσαι δε θα ήταν σωστό να αποκλείσεις οποιαδήποτε από αυτές, πόσο μάλλον αν μιλάμε για την οπτική επαφή. Κοίτα στα μάτια τον σύντροφό σου και διύλισε την ενέργειά του σε όλο σου το κορμί.

  1. Ταυτίσου με την ανάσα του

Κατά τη διάρκεια των πιο προσωπικών σας στιγμών, προσπάθησε να παραμείνεις όσο πιο κοντά στο στήθος του μπορείς. Με αυτό τον τρόπο θα πετύχεις με μεγαλύτερη ευκολία την ταύτιση των αναπνοών σας και την μεγαλύτερη δυνατή ένωση του σώματος και του πνεύματός σας.

Δες ακόμα:

Προσοχή: Μείνε μακριά από αυτούς του 5 τύπους άντρα

7 συμπεριφορές που κάνουν έναν άντρα να «κολλήσει» με μία γυναίκα

DPG Network