Προσοχή: Μείνε μακριά από αυτούς του 5 τύπους άντρα

Πατουχέα Μαριάννα
Προσοχή: Μείνε μακριά από αυτούς του 5 τύπους άντρα

Εμείς, τουλάχιστον, σε έχουμε προειδοποιήσει

Δεδομένου ότι σε κάθε πρώτο ραντεβού έρχεσαι σε επαφή με διαφορετικές προσωπικότητες, όλο αυτό το «παιχνίδι» έχει ένα μεγάλο ενδιαφέρον. Άλλωστε, μέσα από αυτές τις συναντήσεις μπορείς κι εσύ να κατασταλάξεις στα χαρακτηριστικά εκείνα που σε ελκύουν και εν τέλει, ζητάς από έναν άντρα.

Είτε ψάχνεις τον άνθρωπο που θα περάσεις μαζί του όλη σου τη ζωή, είτε αναζητάς τον απόλυτο έρωτα με τον οποίο είσαι έτοιμη να κάνεις τις μεγαλύτερες τρέλες, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά-καμπανάκια που σου φωνάζουν να μείνεις μακριά από τους εξής τύπους:

  1. Ο άχρωμος και άοσμος

Νομίζουμε ότι μπορείς να καταλάβεις ότι ένας τέτοιος άντρας δεν θα σου παρέχει την φροντίδα και την προσήλωση που κατά πάσα πιθανότητα ζητάς. Αν κάθε φορά που συζητάτε, είτε μιλάς σε αυτόν είτε στον τοίχο είναι ένα και το αυτό, καλύτερα να ξανασκεφτείς κατά πόσο αυτός ο άνθρωπος μπορεί να σε ζεστάνει.

  1. Ο κυκλοθυμικός

Το πρωί πετάει από τη χαρά του και σε γεμίζει λουλούδια και το μεσημέρι δεν μιλιέται και θέλει να μείνει μόνος του. Πως σου ακούγεται; Κι αν τον πρώτο καιρό της σχέσης όλα μοιάζουν ρόδινα, όταν το ροζ συννεφάκι εξατμιστεί οι απότομες μεταβολές στη διάθεσή του δε θα κρύβονται. Και καλά να έχει κάτι ο άνθρωπος, αν όμως δεν τρέχει τίποτα;

  1. Ο κλασικός σωβινιστής

Δε χρειάζεται να μπεις σε σχέση με έναν τέτοιο άντρα για να καταλάβεις τα «πιστεύω» και τις απόψεις του. Κι αν στην αρχή σου φαίνεται απλά λίγο απόλυτος και μπρουτάλ το μόνο που σου συνιστούμε είναι να ξανασκεφτείς το κατά πόσο θέλεις να βρίσκεσαι στο πλευρό εκείνου του άντρα που θεωρεί τα «θέλω», τα όνειρα, και την δουλειά σου ανάξια σεβασμού.

  1. Ο εγωιστής

Δεν ξέρουμε καν αν έπρεπε να τον αναφέρουμε αυτόν. Σου έχει τύχει να βγεις για φαγητό και να διαλέξει εκείνος τι θα φάτε; Να πας να αρθρώσεις κουβέντα και να συνεχίζει να μιλάει για τον χαρακτήρα του, την δουλειά του, την οικογένεια του και πόσα άλλα «του»; Δε θα πούμε κάτι άλλο.

  1. Ο «ξεχασιάρης»

Και δεν εννοούμε αυτόν τον άντρα που ξεχνάει το ραντεβού σας αλλά εκείνον που άλλα σου έλεγε πριν ένα μήνα και άλλα τώρα. Ακόμα κι αν σου είπε ότι το Πάσχα πήγε στις Σπέτσες ενώ γνωριστήκατε εκείνες τις μέρες στην Αθήνα, τα μικροψέματα είναι καμπανάκια για τα μεγαλύτερα που θα ακολουθήσουν.

Διάβασε ακόμα:

Σε γουστάρει αλλά σε αγνοεί; 4 βασικοί λόγοι

Τον θέλεις πίσω; Δες με ποιον τρόπο θα το(ν) καταφέρεις