5 σημάδια ότι βλέπει κι άλλες γυναίκες (εκτός από σένα)

Δεν τον λες και τρελό για σένα

Και εκεί που περνάτε τέλεια (κατά τη γνώμη σου) και όλα έχουν πάρει το δρόμο τους (πάλι κατά τη γνώμη σου) αρχίζεις να νιώθεις λίγο περίεργα με τη συμπεριφορά του. Κάτι δε σου κολλάει, κάτι δεν πάει καλά, κάτι νιώθεις ότι σου κρύβει. Μην έχει τα ψυχολογικά του ή μήπως δεν είσαι και η μοναδική στη ζωή του; Εδώ σου έχω 5 άκρως απλά σημάδια, που θα σου επιβεβαιώσουν, ότι ο καλός σου έχει τα ματάκια του ανοιχτά…

Εξαφανίζεται

Η αλήθεια είναι ότι η σχέση σας είναι φρέσκια. Κάτι που σημαίνει ότι δεν έχεις την απαίτηση ακόμα να είστε όλη μέρα στο τηλέφωνο. Έλα όμως που εκείνος βαράει απίστευτες εξαφανίσεις, με αποτέλεσμα να καταλήγεις να τον ψάχνεις. Δεν ξέρω φίλη μου. Κάτι δεν πάει καλά με το νεαρό.

Ακυρώνει τελευταία στιγμή

Και με εντελώς άκυρες δικαιολογίες. Μήπως απλά κάποια άλλη μπόρεσε τελικά να βγουν και την προτίμησε από σένα; Λέω εγώ τώρα…

Έχει πολλούς φίλους

Με τους οποίους βγαίνει συχνά πυκνά, αλλά για κάποιο λόγο δεν σου τους συστήνει. Η αλήθεια είναι ότι αυτό είναι κάτι παραπάνω από ύποπτο. Μη μου πεις ότι δε σε προβληματίζει.

Δεν κανονίζετε ποτέ

Προφανέστατα και περιμένει πάντα μήπως προκύψει κάτι καλύτερο. Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο δεν κανονίζει νωρίτερα μαζί σου.

Δεν τον βλέπεις τα Σαββατοκύριακα

Τα Σαββατοκύριακα είναι για τα ζευγάρια. Από τη στιγμή λοιπόν που εσένα σε έχει για να μπαλώνει τις καθημερινές του και το Σαββατόβραδό του το περνάει με φίλους ή κάποια άλλη, πιθανότατα να μην κάνετε τη σχέση που πάντα ονειρευόσουν!

Διαβάστε ακόμη:

One night stand: 4 βήματα για να το μετατρέψεις σε σχέση

Λόγω της ημέρας: 5 τύποι γυναικών που οι άντρες δεν παντρεύονται

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ