Έχεις τοξικούς ανθρώπους στη ζωή σου; 7 χαρακτηριστικά για να τους καταλάβεις

Νατάσσα Σχοινά
Έχεις τοξικούς ανθρώπους στη ζωή σου; 7 χαρακτηριστικά για να τους καταλάβεις

Πολλές φορές είναι δίπλα σου, αλλά δεν μπορείς να τους αναγνωρίσεις

Οι άνθρωποι που βρίσκονται στη ζωή σου παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην ψυχολογία σου και την ποιότητα της ζωής σου. Είναι αυτοί με τους οποίους περνάς μεγάλο μέρος της καθημερινότητάς σου, θα μοιραστείς τις χαρές και τις λύπες σου, θα γελάσετε, θα διασκεδάσετε και θα εξελιχθείτε μαζί όσο περνάει ο καιρός.

Πολλές φορές, όμως, σε αυτόν τον κύκλο μπορεί να υπάρχουν κι άνθρωποι που γεμίζουν τοξικότητα τη ζωή σου με την αλληλεπίδραση που έχουν μαζί σου κι εσύ να βιώνεις τα αποτελέσματα της κατάστασης, χωρίς καν να καταλαβαίνεις ότι συμβαίνει. Αν αναρωτιέσαι πώς μπορεί να γίνεται αυτό, η απάντηση βρίσκεται στο ότι συνήθως ο χαρακτήρας τους αποπνέει μία γοητεία που κεντρίζει τους ανθρώπους γύρω τους να είναι κοντά τους.

Πώς, όμως, θα μπορέσεις να διακρίνεις αυτούς τους ανθρώπους, είτε ανάμεσα στις σχέσεις που έχεις τώρα στη ζωή σου, είτε σε αυτές που πρόκειται να έρθουν; Τα χαρακτηριστικά που βρίσκονται στο βίντεο και στην gallery που ακολουθεί, χωρίς -φυσικά- να αποτελούν πάντα τον κανόνα, θα σε βοηθήσουν να τους εντοπίσεις.