Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της τέλειας γυναίκας σύμφωνα με τους άντρες;

Ποια είναι τα χαρακτηριστικά της τέλειας γυναίκας σύμφωνα με τους άντρες;

Εμείς ρωτήσαμε, αυτοί απάντησαν!

Η ομορφιά είναι υποκειμενική και ευτυχώς γι' αυτό, διαφορετικά ο κόσμος μας θα ήταν πολύ βαρετός. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα πράγματα τα οποία προτιμά η πλειοψηφία, και κάπως έτσι έχουμε και τις έρευνες που τόσο αγαπάμε. Σήμερα λοιπόν, θα ασχοληθούμε με τα χαρακτηριστικά της τέλειας γυναίκας. Και... δεν εννοώ το χαρακτήρα της!

Σύμφωνα λοιπόν με τις απαντήσεις των αγοριών, η ιδανική γυναίκα, είναι καστανή, όχι πολύ ψηλή-βασικά σχετικά μικροκαμωμένη στην Ελλάδα βρισκόμαστε-και σίγουρα όχι λεπτή –αθάνατη μεσογειακή καμπύλη-.

Υπήρχαν φυσικά και εκείνοι που προτίμησαν κάτι σε πιο εναλλακτικό, όπως πολύ μακριά μαλλιά με πλεξούδες και τατουάζ, ενώ εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι οι ξανθιές συγκέντρωσαν πολύ μικρό ποσοστό.

Όσον αφορά στο χαρακτήρα, δύο είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που ψάχνουν «σχεδόν» όλοι οι άντρες: Ευφυία και χιούμορ. Και αν για το πρώτο δεν μπορείς να κάνεις πολλά πράγματα, το δεύτερο μπορείς να το καλλιεργήσεις, αρχής γενομένης από το να δέχεσαι και να αντιλαμβάνεσαι το χιούμορ των άλλων.

Πάντως, σε γενικές γραμμές, δεν υπήρξε ούτε ένας άντρας που να προτίμησε το έντονο μακιγιάζ ή τα στυλιζαρισμένα μαλλιά, από το πιο φυσικό αποτέλεσμα.

Ξεκάθαρα όλα τα κάνουμε για τις άλλες γυναίκες, έτσι;