Γιατί οι άντρες επιμένουν να στέλνουν γυμνές τους φωτογραφίες; (video)

Γιατί οι άντρες επιμένουν να στέλνουν γυμνές τους φωτογραφίες; (video)

Dick Pic αυτή η μάστιγα

Η αλήθεια είναι ότι με την εξάπλωση των social media και δη των dating sites, το κακό στο… κακό φλερτ έχει παραγίνει. Δυστυχώς πλέον, και μιας και όλοι προστατευόμαστε, ή καλύτερα κρυβόμαστε, πίσω από μία οθόνη, τα πράγματα έχουν ξεφύγει και το ερωτικό παιχνίδι έχει χάσει κάθε ρομαντισμό ή ακόμα και προσμονή. Πλέον, πριν ακόμα βγεις πρώτο ραντεβού, έχεις δει το πέος του!

Μεγάλη κουβέντα λοιπόν, είναι ο λόγος για τον οποίο οι άντρες αρέσκονται να φωτογραφίζουν τα… απόκρυφά τους, και στη συνέχεια να τα μοιράζονται με την ανυποψίαστη παραλήπτρια, η οποία συνήθως δεν είναι η κοπέλα τους.

Ναι, δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις, που κάποια γυναίκα έχει ανοίξει το messenger, και έχει δει ένα πέος να δεσπόζει στα inbox, γεγονός που προκαλεί αμηχανία και κάποιες φορές και αποστροφή. Οι ειδικοί εκτιμούν, ότι αυτό γίνεται συνήθως, για να υπάρξει ανταπόκριση. Σου στέλνω τα δικά μου για να μου στείλεις τα δικά σου. Ωστόσο η μεγάλη διαφορά αντρών και γυναικών, είναι ο τρόπος με τον οποίο ερεθίζονται. Ένας άντρας θα δει γυναικείο στήθος και οπίσθια και σίγουρα δεν θα μείνει αδιάφορος. Δεν ισχύει το ίδιο και για τη γυναίκα.

Ένας άλλος λόγος για τον οποίο κάποιος θα στείλει γυμνή φωτογραφία, είναι η ανασφάλεια. Υπάρχει δηλαδή μεγάλη πιθανότητα να μην αποζητά καν το σεξ, και το μόνο που θέλει είναι να ακούσει έναν καλό λόγο.

Διάβασε ακόμη:

4 σημάδια που μαρτυρούν ότι μάλλον... δεν είναι παιδί για γάμο

4 πολύ βασικά λάθη που όλες οι γυναίκες κάνουμε στην αρχή μιας σχέσης

Το παρακάτω video θα σου λύσει ακόμα περισσότερες απορίες.