Κι όμως: Μία νέα έρευνα αποδεικνύει για τους άντρες αυτό που δεν φανταζόσουν!

Κι όμως: Μία νέα έρευνα αποδεικνύει για τους άντρες αυτό που δεν φανταζόσουν!

Ζούμε όντως σε περίεργους καιρούς!

Τι χρειαζόμαστε την περίοδο αυτή περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη; Αγάπη, κατανόηση, μία αγκαλιά και τελοσπάντων οτιδήποτε ικανό να μας κάνει να ξεχάσουμε τη ζοφερή πραγματικότητα.

Εμείς οι γυναίκες, με την επαφή και την τρυφερότητα τα πηγαίνουμε εξαιρετικά, όχι όμως και τα αγαπημένα μας αγόρια. Δεν είναι τυχαίο ότι σχεδόν πάντα εμείς κάνουμε την πρώτη κίνηση για επαφή (απλή αγκαλιά εννοώ) ενώ το ίδιο παρατηρείται και αμέσως μετά το σεξ όπου εμείς όσο να πεις ένα χουχούλι με τον καλό μας το θέλουμε. Δυστυχώς, αντί για χάδια τις περισσότερες φορές παίρνουμε ως απάντηση την πλάτη του την οποία και έχει γυρίσει.

Κι όμως φίλη μου, μία νέα έρευνα έρχεται για να μας αποδείξει, ότι και τα αγόρια είναι τρυφερά και επιθυμούν την αγκαλιά όσο και εμείς. Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι άντρες μέχρι κάποια συγκεκριμένη ηλικία, είναι αρκετά τρυφεροί και δεν φοβούνται να το δείξουν. Θυμίσου τον 7χρονο ανιψιό σου που τρελαίνεται να σε αγκαλιάζει.

giphy

Τι αλλάζει μετά; Μα φυσικά η κοινωνία, τα ταμπού και τα πρότυπα, τα οποία θέλουν τον άντρα τραχύ και πιο ψυχρό, που αποφεύγει να δείξει συναισθήματα μόνο και μόνο για να μη φανεί ευάλωτος. Κι όμως, βαθιά μέσα τους, οι άντρες, όπως σημειώνουν οι ψυχολόγοι, είναι ακόμα πιο τρυφεροί και εκδηλωτικοί από τις γυναίκες.

Οπότε την επόμενη φορά που θα σου γυρίσει την πλάτη, μην το πάρεις προσωπικά. Η κοινωνία τον έκανε έτσι!

Διάβασε ακόμη:

Μακριά από τον σύντροφό σου στην καραντίνα; Aκολούθησε τις παρακάτω συμβουλές

Oδηγός επιβίωσης καραντίνας για ζευγάρια: Συμβουλεύει ο Θάνος Ασκητής (video)