Πώς να μην δείξεις απελπισμένη: Τα βασικά μηνύματα που πρέπει να στείλεις

Πώς να μην δείξεις απελπισμένη: Τα βασικά μηνύματα που πρέπει να στείλεις

Αλλά να το δείξεις και το ενδιαφέρον σου!

Αύριο λοιπόν είναι η μέρα της ελευθερίας μιας και αποχαιρετάμε το μήνυμα και πλέον θα μπορούμε να πηγαίνουμε όπου θέλουμε χωρίς περιορισμό-για την ακρίβεια κάποιοι περιορισμοί εξακολουθούν να υπάρχουν αλλά ας μην τα θέλουμε και όλα δικά μας-. Η μοναδική ελευθερία λοιπόν που δεν αρέσει σε αυτήν εδώ τη στήλη, είναι φυσικά αυτή της μοναξιάς καθώς επιθυμία μας είναι να βλέπουμε παντού ζευγάρια. Και εφόσον θέλουμε οι άνθρωποι να ζευγαρώνουν, λέμε να δώσουμε πολύτιμες συμβουλές σε όλες μας τις φίλες για το γραπτό το φλερτ το σωστό. Εφόσον πλέον όλα γίνονται μέσω διαδικτύου, είναι πολύ σημαντικό τι μήνυμα θα στείλεις προκειμένου να τον κατακτήσεις. Παρακάτω λοιπόν σου έχω κάποιες κινήσεις ώστε και τα συναισθήματά σου να δηλώσεις, και να μην δείξεις απελπισμένη.

Κάνε υπομονή

Φοβερή αρετή η υπομονή και εύχομαι να τη διαθέτεις. Είτε βγήκατε ραντεβού, είτε με τον τρόπο σου του έδωσες το πράσινο φως να σε διεκδικήσει, οφείλεις να περιμένεις να κάνει εκείνος την πρώτη κίνηση. Με τον τρόπο αυτό και θα είσαι σίγουρη ότι σε θέλει και θα έχεις το πάνω χέρι.

Μη στέλνεις ποτέ πάνω από ένα αναπάντητο μήνυμα

Έχεις και μία αξιοπρέπεια φίλη μου. Ok, στέλνεις ένα μήνυμα στο οποίο ίσως να μην σου απαντήσει, δεν υπάρχει λόγος να στείλεις και δεύτερο. Το μυστικό βέβαια για να εξασφαλίσεις απάντηση είναι να ρωτήσεις κάτι. Ή ακόμα καλύτερα να προτείνεις κάτι. Αν σου αρέσει, τότε σίγουρα θα έχεις αντιληφθεί αν έχει κάποιο χόμπι. Οπότε, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να του στείλεις κάτι σχετικό με το χόμπι αυτό. Δύσκολα δε θα σου απαντήσει. Αν μάλιστα το μήνυμα περιλαμβάνει και πρόσκληση για κάτι που του αρέσει, τότε μάλλον κανόνισες το πρώτο σας ραντεβού.

Αν έχει δουλειά…

Μην επιμείνεις. Το πιο πιθανό είναι να του σπάσεις τα νεύρα και φυσικά να προσπαθήσει να σε αποφύγει. Και πίστεψέ με, δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό από μία γυναίκα που είναι φορτική και επίμονη. Θα βρει χρόνο να σου στείλει εκείνος αν θέλει.

Να αποφύγεις σίγουρα..

Τα μηνύματα μέσα στη νύχτα, διότι η συγκεκριμένη είναι βασική ένδειξη απελπισίας. Στείλε όσο ο ήλιος είναι στον ουρανό και λάμπει. Απλά τα πράγματα.

Μην απαντήσεις αμέσως

Έχεις και ζωούλα anyway! Άσε να περάσει καμιά ωρίτσα. Είχες ένα σημαντικό meeting και μετά έτρεξες να πας γυμναστήριο. Τι να κάνουμε;

Διάβασε ακόμη:

Μία καθημερινή συνήθεια που μπορεί να καταστρέψει τη σχέση σου

Τελικά, για ποιο λόγο ένας άντρας θα σου δώσει το like του; Ρωτήσαμε και μάθαμε