Πέντε στιγμές που απαγορεύεται να του στείλεις μήνυμα

Πέντε στιγμές που απαγορεύεται να του στείλεις μήνυμα

Έχουμε και ζωή κύριε...

Μπαίνουμε πια σιγά σιγά στο καλοκαίρι, αν μας κάνει και ο καιρός τη χάρη βέβαια, η κανονικότητα επιστρέφει, και ίσως η Ελλάδα να έχει καταφέρει να διαφύγει τον κίνδυνο! Οπότε, όλα είναι έτοιμα για βόλτες, μπάνια και φυσικά έρωτα και φλερτ. Μακάρι να ήταν έτσι απλά όλα στη ζωή ε; Διότι εσύ φίλη μου, έχεις μπλέξει με μία αγάπη δίχως ανταπόκριση, ή για να είμαι πιο ακριβής, συνεχίζεις να επιμένεις σε μία κατάσταση που σε ταλαιπωρεί. Εκείνος είτε σε άφησε, είτε σου κάνει... νερά (για να το πω και σε απλά ελληνικά) οπότε εσύ είσαι να σε κλαιν οι ρέγγες. Και τι είναι αυτό που κάνουμε συνήθως οι γυναίκες σε τέτοιες περιπτώσεις; Στέλνουμε το γνωστό κατεβατό. Αν το νιώθεις και το θέλεις, είμαι μαζί σου, να το στείλεις. Δες όμως σε ποιες περιπτώσεις καλό θα ήταν να μείνεις μακριά από το κινητό σου.

1. Όταν έδωσες τελεσίγραφο: Του είπες ότι δε θα του ξαναστείλεις και παρόλα αυτά, όχι μόνο ξαναστέλνεις αλλά τον βρίζεις κιόλας; Δεν καταλαβαίνεις ότι γίνεσαι ρεζίλι; Άσε που φαίνεσαι και εντελώς αναξιόπιστη και παιδάκι. Kαι τελοσπάντων, σου είπε εκείνος να μην επικοινωνήσεις ξανά μαζί του; Εσύ γιατί παίρνεις πρωτοβουλία και λες λόγια που σίγουρα θα μετανιώσεις;

2. Όταν ξέρει ότι κάνεις κάτι διασκεδαστικό: Υποτίθεται ότι μπορείς να περνάς και μόνη σου καλά και φυσικά μακριά του. Οπότε σε περίπτωση που ξέρει ότι κάνεις κάτι που σου αρέσει πολύ, δεν είναι κρίμα να του δείξεις ότι εξακολουθείς να σκέφτεσαι εκείνον; Την ίδια στιγμή μάλιστα που εκείνος σε έχει εντελώς γραμμένη. Ε όχι.

3. Όταν το αλκοόλ κυλάει στις φλέβες σου: Ε τώρα συγνώμη αλλά σε περίπτωση που πιεις και του στείλεις στις 3 τα ξημερώματα γιατί δε σε θέλει και γιατί σταμάτησε να σε αγαπάει και γιατί εξαφανίστηκε αφού κάνατε σεξ, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα καταλάβει πόσο καψούρα είσαι και πόσο... σε πειράζει το ποτό! Συγχαρητήρια, μόλις κατάφερες ένα γερό χτύπημα στην αξιοπρέπεια και τον εγωισμό σου. Eυχόμαστε η κατάσταση να είναι αναστρέψιμη.

4. Όταν είσαι άρρωστη: Πώς να στο πω απλά; Είναι σαν να προκαλείς τη λύπησή του και να προσπαθείς να τον κάνεις να ασχοληθεί μαζί σου. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αντισεξουαλικό, από το να σε φαντάζεται μόνη και ανήμπορη στο κρεβάτι να του στέλνεις μηνύματα. Το τελευταίο είναι σαφώς το χειρότερο! Σταμάτα να ζητιανεύεις ενδιαφέρον και πάρε τηλέφωνο τη μαμά σου.

5. Όταν τον έχεις χάσει για κάποιο διάστημα: Μα τι άλλο περιμένεις για να καταλάβεις ότι δε σε θέλει πια; Βασικά αν σε ήθελε και ποτέ του. Είναι δυνατόν να έχει εξαφανιστεί κι εσύ να του στέλνεις μηνύματα μέσα στη νύχτα; Εκτός του ότι μπορεί να είναι με γυναίκα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα από το να κοιμάται, μέχρι να έχει διαγράψει τον αριθμό σου και να σε ρωτήσει Ποιος είναι. Γλυκούτσικο.

Διάβασε ακόμη:

Eίσαι single; Σε αυτά τα 5 νησιά πρέπει να κάνεις τις διακοπές σου φέτος

Υπάρχει βασικός λόγος για τον οποίο πρέπει να κάνεις σχέση... τώρα (photos)