4 κλασικές ατάκες που φανερώνουν ότι... απλά δε σε γουστάρει!

4 κλασικές ατάκες που φανερώνουν ότι... απλά δε σε γουστάρει!

Δεν είναι κακό! Έχει συμβεί και στις μεγαλύτερες καλλονές. 

Λίγο φλερτάρατε, βγήκατε, κάνατε και σεξ αλλά τα πράγματα δεν πηγαίνουν όπως ακριβώς θα ήθελες. Θα μου πεις τώρα, είμαστε στο 2020 προφανώς και τίποτα δεν πηγαίνει όπως θα θέλαμε, αλλά στην προκειμένη, ίσως η εξήγηση να μην περιορίζεται μόνο στην τρομακτική, σκοτεινή και ζοφερή χρονιά που διανύουμε! Όπως λοιπόν έλεγα, ενώ το σκηνικό εκ πρώτης όψεως δείχνει ιδανικό, εκείνος αρχίζει να... ζορίζεται και να φαίνεται! Και επειδή εσύ είσαι το κορίτσι πρωτοβουλία και θέλεις να ξέρεις τι σου γίνεται, παίρνεις την απόφαση να τον ρωτήσεις. Σε περίπτωση που ακούσεις κάποια από τις 4 παρακάτω ατάκες, καλό θα ήταν να σταματήσεις να ελπίζεις. Λυπάμαι!

1. Αυτή την περίοδο θέλω να μείνω μόνος: Σίγουρα αστεία δικαιολογία αλλά δυστυχώς σαφέστατη! Όχι ότι αν κάνετε σχέση θα τον χτυπάς, θα τον καταδυναστεύεις, θα τον έχεις κλειδωμένο στο σπίτι και θα σβήνεις τσιγάρα πάνω του, ούτε φυσικά θα βρίζεις τους γονείς και τους φίλους του. Μην σου πούμε μάλιστα ότι θα τον έχεις πασά, θα είσαι το πιο γλυκό πλάσμα του πλανήτη και θα του μαγειρεύεις και το αγαπημένο του φαγητό. Κι όμως, μαζί σου δεν θα περάσει καλά, γιατί πολύ απλά δεν σε γουστάρει. Μπορεί να βρει μία γυναίκα που θα τον ταπεινώνει, δεν θα του φτιάχνει γεμιστά, και θα του κάνει τη ζωή πατίνι και αυτός να την παρακαλάει από πάνω, γιατί πολύ απλά εκείνη θέλει!

2. Δεν έχουμε ακόμα γνωριστεί καλά: Έχετε βγει τουλάχιστον 10 ραντεβού και εκείνος αισθάνεται ότι ακόμα δεν είστε έτοιμοι να το προχωρήσετε το θέμα; Πριν σκεφτείς πόσο τζέντλεμαν είναι και πόσο νοιάζεται για τις ανάγκες σου, σε ενημερώνουμε ότι στα 10 ραντεβού, όχι μόνο ξέρεις καλά τον άλλο, ή έστω τα βασικά, αλλά καλώς ή κακώς αν υπάρχει πάθος στην μέση, είναι αρκετά δύσκολο να το... καταπνίξεις! Οπότε, σε ενημερώνουμε μετά λύπης ότι δεν είναι καθόλου κύριος και καθόλου τζέντλεμαν, απλά περνάει την ώρα του μαζί σου μέχρι να βρει κάτι καλύτερο ή μέχρι να γυρίσει η πρώην του. Αυτή είναι η αλήθεια...

3. Συγνώμη που δεν απάντησα στα μηνύματά σου αλλά έτρεχα: Ναι σίγουρα έχει πολλές δουλειές, και σίγουρα είναι απαραίτητος σε πολλούς τομείς, αλλά δεν είναι και αρχηγός κράτους βρε κορίτσι μου! Αν θέλει, σε ένα παλιομήνυμα μπορεί να απαντήσει! Θα μπορούσες εσύ να διανοηθείς ότι σου στέλνει μήνυμα ή σε παίρνει τηλέφωνο το αντικείμενο του πόθου σου κι εσύ δεν κάνεις ένα μικρό διάλειμμα για να του απαντήσεις; Μα τι λες τώρα; Ο άνθρωπος το πιθανότερο είναι να μην έκανε απολύτως τίποτα και απλά να σε αγνόησε! Δυστυχώς...

4. Έχω πολλά στο κεφάλι μου αυτή την περίοδο: Αγάπη συγνώμη αλλά αν σε βλέπει κι εσένα σαν μία ακόμα υποχρέωση, τότε δυστυχώς η τύχη και τα σημάδια δεν είναι με το μέρος σου. Το θέμα στην προκειμένη είναι, να τον χαλαρώνεις, να τον ξεκουράζεις και να θέλει να σε δει για να ξεχαστεί από τα υπόλοιπα. Αν δεν του προκαλείς τίποτε από αυτά, τότε πολύ πιθανό, βασικά σίγουρα, να σε βλέπει ως καβάτζα και απλά να έρχεται σε επαφή μαζί σου μόνο όταν εκείνος έχει όρεξη! Ε όχι αυτό πάει πολύ! Άστον όσο είναι ακόμα νωρίς.

Διάβασε ακόμη:

Διακοπές με τον καλό σου: 4 τραγικά πράγματα που κορόιδευες (αλλά τώρα κάνεις)

5 πράγματα που κάθε single κορίτσι σιχαίνεται κρυφά

DPG Network