Η πολύ απλή άσκηση που υπόσχεται να βελτιώσει τη σχέση σου

Η πολύ απλή άσκηση που υπόσχεται να βελτιώσει τη σχέση σου

Κρίση είναι... θα περάσει!

Μακάρι οι σχέσεις με το πέρασμα του χρόνου να παρέμεναν τόσο παθιασμένες όσο τον πρώτο καιρό. Αυτό βέβαια είναι πολύ δύσκολο να συμβεί, κυρίως γιατί ζούμε μέσα σε μία κοινωνία και οφείλουμε να ανταποκριθούμε σε συγκεκριμένες προσδοκίες. Και ποιος είναι ο μεγαλύτερος εχθρός του έρωτα και του πάθους; Μα φυσικά η ρουτίνα!

Συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια ή έστω στα περισσότερα, από ένα χρονικό διάστημα και μετά, λίγο να βαλτώνουν, λίγο να βαριούνται και να πρέπει να αναζητήσουν μία λύση, ώστε η σχέση να βελτιωθεί και να μπορέσει να λειτουργήσει.

Υπάρχει λοιπόν μία άσκηση, σύντομη και απλή, η οποία σύμφωνα με ειδικούς, υπόσχεται να δώσει στη σχέση σου τη χαμένη της αίγλη και να της προσφέρει τόνωση και ζωντάνια. Πάρε λοιπόν χαρτί και στυλό και κάνε τα παρακάτω:

-Φέρε στο νου σου τον πρώτο καιρό που γνώρισες το σύντροφό σου, τα προτερήματα που είχες παρατηρήσει και τα συναισθήματα που σου προκαλούσε. Όλα αυτά… σημείωσέ τα!

-Λίγο πριν κοιμηθείς, πρόσθεσε στη λίστα σου ακόμη 3 προτερήματα του συντρόφου σου, τα οποία πέρασαν από το μυαλό σου καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

-Κάθε πρωί, διάβασε τη λίστα και πρόσθεσε ακόμα τρία χαρακτηριστικά.

-Εφάρμοσε την τακτική αυτή για περίπου 30 μέρες.

Διάβασε ακόμη:

Mπαίνουμε στην εποχή του «Cuffing» και σου έχω tips για να παραμείνεις ψύχραιμη

Έπεσες θύμα ghosting; Δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου