Έχασε το ενδιαφέρον του για σένα; 4 λόγοι για τους οποίους συνέβη αυτό

Έχασε το ενδιαφέρον του για σένα; 4 λόγοι για τους οποίους συνέβη αυτό

Που μάλλον θα σε πείσουν!

Δεν υπάρχει πιο όμορφο και συγκλονιστικό συναίσθημα, από αυτό που νιώθεις τον πρώτο καιρό της γνωριμίας σου με κάποιον που σου αρέσει. Για κάποιο λόγο όλα είναι υπέροχα, χαμογελάς ασταμάτητα και οτιδήποτε αρνητικό και αν γίνει προφανώς δεν σε αγγίζει. Και κάπως έτσι οι μέρες κυλούν, και... δυστυχώς τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν. Διότι μπορεί εσύ να παραμένεις ερωτευμένη και ενθουσιασμένη, δεν ισχύει το ίδιο και για εκείνον.

Θα έλεγες μάλιστα ότι αυτός, όχι μόνο δεν είναι ενθουσιασμένος πλέον, αλλά ψάχνει εναγωνίως και τον τρόπο για να... το τελειώσει όλο αυτό. Εσύ φυσικά, επειδή δεν είσαι και άνθρωπος που παρακαλάει, την προσπάθειά σου θα την κάνεις, αλλά από εκεί και πέρα, καλό θα ήταν να τον αφήσεις να φύγει για να να προχωρήσεις παρακάτω. Παρόλα αυτά, και επειδή πάντα θα σε απασχολεί ο λόγος για τον οποίο ξενέρωσε τόσο γρήγορα, παρακάτω σου έχω 4 ενδεχόμενα τα οποία πιθανότατα να σε πείσουν!

Εμφανίστηκε κάποια άλλη στο προσκήνιο

Η οποία του άρεσε περισσότερο. Οπότε λέει να ασχοληθεί με αυτή και να σε αφήσει εσένα. Γιατί απλά έτσι του αρέσει. Λυπάμαι αλλά αυτό συμβαίνει συχνά.

Του συνέβη κάτι

Όταν λέω ότι δεν έχει να κάνει με σένα, το εννοώ. Αν για παράδειγμα είστε στα πρώτα ραντεβού, και εκείνος αρχίσει τις μικρές γλυκές εξαφανισούλες, υπάρχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να μην έχει πραγματικά σχέση με σένα. Μπορεί να απολύθηκε, να πέθανε ένα δικό του πρόσωπο, ή να τον κυνηγούν οι τράπεζες. Προβλήματα που σίγουρα δε θα μοιραστεί με σένα που σε ξέρει δύο εβδομάδες. Λογικό δεν είναι;

Τον ενδιέφερε μόνο να… περάσει την ώρα του

Μερικοί άντρες βγαίνουν ραντεβού μόνο και μόνο για το ραντεβού. Φλερτάρουν κανένα μήνα, πηγαίνουν τα φαγητά και τα ποτά τους και απλά στη συνέχεια ψάχνουν το επόμενο θήραμα. Σιγά μη σου δώσει και εξηγήσεις.

Δεν του άρεσε το σεξ

Κάτι το οποίο μάλλον δε θα μάθεις ποτέ, αλλά εμείς το αναφέρουμε για να ξέρεις και τι σου γίνεται. Ακόμα βέβαια κι αν τον ξενερώσεις πραγματικά πολύ, το μόνο σίγουρο είναι ότι εκείνη τη στιγμή δε θα το καταλάβεις. Κανένας άντρας δε θα επέτρεπε στον εαυτό του να εγκαταλείψει την ύστατη στιγμή!

Διάβασε ακόμη:

Σχέση με τον πρώην φίλης σου: Είναι ποτέ ok; Ποιες προϋποθέσεις θα πρέπει να υπάρχουν;

Μήπως δεν σε θέλει και τόσο πολύ; Τρία βασικά σημάδια