Τρία πράγματα που κανένας άντρας δεν θα κάνει μετά από έναν χωρισμό

Τρία πράγματα που κανένας άντρας δεν θα κάνει μετά από έναν χωρισμό

Αλλά κάνουμε όλες οι γυναίκες!

Ένας χωρισμός είναι σίγουρα δυσάρεστος τόσο για τις γυναίκες όσο και για τους άντρες. Παρόλο που υπάρχει γενικά η πεποίθηση ότι οι άντρες δεν παίρνουν τόσο βαριά το τέλος μιας σχέσης, νομίζω ότι απλά αντιδρούν διαφορετικά και ίσως πιο ψύχραιμα. Είναι ίσως θέμα χαρακτήρα ίσως και ιδιοσυγκρασίας αλλά η αλήθεια είναι ότι τα αγαπητά μας αγόρια παίρνουν τα πράγματα πολύ ψύχραιμα. Παρακάτω λοιπόν, σου έχω τρία πράγματα, που εμείς οι γυναίκες πάντα κάνουμε έπειτα από έναν χωρισμό και σίγουρα όχι οι άντρες.

Δεν γίνονται φορτικοί στους φίλους τους

Κοίτα, η αλήθεια είναι ότι εμείς οι γυναίκες ψοφάμε να παρηγορούμε τη χωρισμένη φίλη μας. Δεν το βαριόμαστε, δεν το αποφεύγουμε και βάζουμε σκοπό ζωής να την ακούσουμε και να την κάνουμε να νιώσει καλύτερα. Οι άντρες δεν είναι έτσι. Ο μίρλας-και δε βάζω μέσα θέματα υγείας-συνήθως είναι και αυτός που μπαίνει στο περιθώριο. Οι άντρες δε βγαίνουν για να κλάψουν αλλά για να περάσουν καλά. Αυτό είναι παγκόσμια σταθερά και νόμος, ο οποίος τηρείται ευλαβικά. Οπότε, το μόνο που θα ειπωθεί είναι το γεγονός και στη συνέχεια θα μιλήσουν για το ματς της προηγούμενης ημέρας.

Δεν υπερ-αναλύουν τα πράγματα

Για τους άντρες το γεγονός μετράει περισσότερο και όχι τα μικρά παραθυράκια γύρω από αυτό. Εν ολίγοις, θα δηλώσουν το fact του χωρισμού, και στη συνέχεια θα κάνουν κάτι άλλο. Η ιστορία έχει δείξει, ότι η υπερ-ανάλυση θεμάτων συναισθηματικής φύσεως, δεν οδηγεί ποτέ σε κάτι θετικό. Τουναντίον θα πω εγώ. Αγγίζεις την τρέλα, πέφτεις σε κατάθλιψη και τελικά φτιάχνεις μία κατάσταση-στο θολό σου μυαλουδάκι-που δεν είναι αληθινή. Ε δεν αξίζει ρε φίλη.

Πίνουν… πολύ

Μπορεί να γελάνε μέχρι δακρύων και γενικά ο χωρισμός να μην τους επηρεάζει πουθενά στην κοινωνική τους ζωή. Όταν όμως βρεθούν αντιμέτωποι με το αλκοόλ, τότε η αλήθεια έρχεται στην επιφάνεια. Πίνουν μέχρι να ξεχάσουν και επειδή τελικά δεν μπορούν να ξεχάσουν, πίνουν περισσότερο. Είναι μία μικρή φάση της ζωής τους, η οποία όμως είναι πολύ σημαντική. Γιατί όσο να πεις, το αλκοόλ σε κάνει να ξεχνιέσαι και να ξεχνάς.