5 σκέψεις που σίγουρα θα κάνεις όταν συναντήσεις τυχαία τον πρώην σου

5 σκέψεις που σίγουρα θα κάνεις όταν συναντήσεις τυχαία τον πρώην σου

Aς μην την πάθεις όπως η Μαριαλένα του Survivor. 

Σε περίπτωση που παρακολουθείς Survivor σίγουρα υπέπεσε στην αντίληψή σου η σατανική κίνηση της παραγωγής να ρίξει στη… μάχη τον πρώην της Μαριαλένας, της παίκτριας των «Μπλε» που μάλιστα θεωρείται και φαβορί. Η 25χρονη γυμνάστρια όπως ήταν φυσικό αιφνιδιάστηκε βλέποντας μπροστά της τον άνθρωπο με τον οποίο χώρισε 5 μόλις μήνες πριν, με αποτέλεσμα η αντίδρασή της να μην είναι και η πιο ψύχραιμη.

Απολύτως λογικό θα σου πω εγώ, διότι δεν φτάνει που έχει να αντιμετωπίσει την πείνα, το κρύο και τις κακουχίες, έχει τώρα να συναναστρέφεται και έναν άνθρωπο με τον οποίο όπως δήλωσε δεν χώρισε και υπό τις καλύτερες συνθήκες. Σε κάθε περίπτωση η παραγωγή τον πέτυχε τον στόχο της και όλοι παρακολουθούσαν με κομμένη την ανάσα τη συνύπαρξη των δύο πρώην συντρόφων.

Αλήθεια όμως, αν συνέβαινε σε σένα κάτι αντίστοιχο πώς θα αντιδρούσες; Και δεν εννοώ να είσαι στο Survivor, αλλά να βγάλεις βόλτα τον σκύλο σου και να τον δεις μπροστά σου!

Παρακάτω λοιπόν σου έχω 5 βασικές σκέψεις που θα κάνεις την κρίσιμη αυτή στιγμή!

«Θα λιποθυμήσω»: Ναι το σκέφτεσαι και το νιώθεις να έρχεται. Ευτυχώς οι φορές που νιώθουμε ότι θα λιποθυμήσουμε είναι εντέλει πολύ λιγότερες από αυτές που όντως το κάνουμε. Τελοσπάντων πάρε βαθιές ανάσες και ηρέμησε!

giphy

Διάβασε περισσότερα στην παρακάτω gallery: