7 σημάδια ότι θέλει να σε φιλήσει εδώ και τώρα

Μαρία Ροδίτη
7 σημάδια ότι θέλει να σε φιλήσει εδώ και τώρα

Δεν κρατιέται το παιδί σου λέω!

Περίμενες για καιρό αυτό το πρώτο ραντεβού σας. Από την πρώτη στιγμή που τον συνάντησες ενθουσιάστηκες με εκείνον. Και να που η συνάντησή σας ήδη κανονίστηκε. Ξέρω! Έχεις κάνει τον κόσμο άνω κάτω να βρεις τι θα φορέσεις για να τον γοητεύσεις. Να αποφασίσεις τι μαλλιά και μακιγιάζ θα κάνεις για να του αρέσεις. Όλες τα ίδια κάνουμε, girl!

3 συμβουλές της γιαγιάς Σωτηρίας που θα σώσουν τη σχέση σου

Και επιτέλους ήρθε το πρώτο ραντεβού

Στο πρώτο ραντεβού με κάποιον όλα είναι κάπως περίεργα. Ή μάλλον… αμήχανα. Αυτό πρέπει να το βάλεις καλά στο μυαλό σου. Μάτια που κοιτάζουν δεξιά αριστερά στον χώρο, αμήχανα χαμόγελα, συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων. Όλες τα έχουμε βιώσει αυτά λίγο-πολύ! Και λογικά κι εσύ κάπως έτσι θα νιώσεις όταν βρεθείς τετ-α-τετ με το… επίδοξο νέο αγόρι σου.

Θα πρέπει, όμως, να ψυχανεμιστείς αν μετά από αυτό το πρώτο ραντεβού θα υπάρξει και δεύτερο και τρίτο. Θα πρέπει να… τεντώσεις τις κεραίες σου για να καταλάβεις αν έχεις μέλλον μαζί του. Που- απ’ όσο καταλαβαίνω- για να βγεις μαζί του, θέλεις να υπάρξει μέλλον.

Πώς θα τα καταλάβεις όλα αυτά; Θα τον παρατηρήσεις για να διαπιστώσεις αν κάνει κινήσεις κι αν έχεις στο μυαλό του να σε φιλήσει. Αν καίγεται να σου δώσει ένα και δύο και τρία φιλιά. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο να το αντιληφθείς. Πίστεψέ με!

https://www.instagram.com/p/CMSeMKnjL_H/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τα σημάδια ότι… καίγεται να σε φιλήσει

Η γλώσσα του σώματος σε τέτοιες περιπτώσεις είναι «σύμμαχός» σου. Να το ξέρεις αυτό. Τα σημάδια, λοιπόν, που θα σε κάνουν να καταλάβεις ότι φλέγεται για σένα και θέλει να σε φιλήσει είναι τα εξής παρακάτω:



#1 Παραμένει σιωπηλός. Κι αυτό σημαίνει ότι ψάχνει τον κατάλληλο τρόπο για να σε πλησιάσει και να καταφέρει να σε φιλήσει.

#2 Σε αγγίζει. Αν σε πιάνει στους ώμους, στα χέρια και γενικά σε πλησιάζει πολύ, σίγουρα θέλει να σε φιλήσει.

#3 Παρατηρεί τα χείλη σου και τα κοιτά επίμονα.

Δες τα υπόλοιπα στην gallery…