Τι χρειάζεται ένας άνδρας για να σε ερωτευτεί και να μείνει μαζί σου για πάντα

Μαρία Ροδίτη
Τι χρειάζεται ένας άνδρας για να σε ερωτευτεί και να μείνει μαζί σου για πάντα

Ένα είναι το μυστικό για επιτυχία στη σχέση σου!

Κι εκεί που όλα έβαιναν καλώς, που εκείνος σε τρέλαινε στις εκπλήξεις και στα δώρα και που θέλατε να είστε συνέχεια μαζί, ήρθε… μια απόσταση. Από εκεί που ήσασταν αυτοκόλλητοι ήρθε ξαφνικά το χάσμα.

Και, βέβαια, όπως κάνουμε όλες μας έτσι κι εσύ το συζήτησες με τις κολλητές σου ξανά και ξανά, έστυψες τον εγκέφαλό σου να δεις τι φταίει ενώ όλα ήταν τόσο τέλεια στη σχέση σας. Πού κατέληξες; Μάλλον σε κανένα συμπέρασμα!

Μόλις χώρισε η κολλητή σου; 6 πράγματα που δεν χρειάζεται να της πεις

Τι μπορεί να φταίει

Οι σχέσεις πάντα ήταν δύσκολες και θα συνεχίσουν να είναι. Αυτό δεν χωρά αμφιβολία. Όσο για το ενδιαφέρον του αγαπημένου σου, λοιπόν, το οποίο τελευταία έχει χαθεί… Σκέφτηκες μήπως περνά κάποια δυσκολία, μήπως πήζει στη δουλειά;

https://www.instagram.com/p/CQxrl8-sEJO/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Συχνά, εμείς οι άνθρωποι «κουβαλάμε» και μέσα στο σπίτι μας τα προβλήματα της δουλειάς μας με αποτέλεσμα να απομακρυνόμαστε από τον σύντροφό μας. Αν δεν είναι αυτό, εν τέλει, μήπως χάθηκε ο ενθουσιασμός ανάμεσά σας; Ή μήπως τον καταπιέζεις πολύ τελευταία;

Είναι πολλά αυτά που έχεις να σκεφτείς όταν κάτι βλέπεις να μην πηγαίνει καλά στη σχέση σου. Ψυχραιμία πάνω από όλα, όμως!

Τι ζητά ένας άνδρας

«Τι ζητούν επιτέλους οι άντρες;». Μπορεί εσύ να νομίζεις ότι πρόκειται για ένα αιώνια, αναπάντητο ερώτημα, όμως δεν είναι έτσι τα πράγματα. Οι άντρες ζητούν συγκεκριμένα πράγματα σε μία σχέση για να μείνουν εκεί ες αεί. Ένα πράγμα θέλουν για την ακρίβεια: χώρο!

Θέλουν να τους δίνουμε χώρο να αναπνέουν, να μην τους καταπιέζουμε και να μας βλέπουν να ασχολούμαστε και λίγο με τους εαυτούς μας.



Δεν είναι κακό, λοιπόν, να βγεις ένα Σάββατο με τις κολλητές σου και να τον αφήσεις στο σπίτι. Ούτε είναι κακό να του προτείνεις εσύ η ίδια να βγει με τους δικούς του φίλους. Το να κάνει ο καθένας μόνος του κάποια πράγματα μέσα στη σχέση μόνο προς όφελός της μπορεί να αποδειχθεί. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο, λοιπόν, είναι απόλυτα φυσιολογικά να περνάτε χρόνο και χώρια!

Τώρα, λοιπόν, που ξέρεις… απλά δώσε χώρο στον αγαπημένο σου και όλα θα πάνε καλά. Θα το εκτιμήσει!