Γιατί οι άνθρωποι οδηγούνται στην απιστία; Οι ειδικοί απαντούν

Μαρία Ροδίτη
Γιατί οι άνθρωποι οδηγούνται στην απιστία; Οι ειδικοί απαντούν

Τέσσερις είναι οι λόγοι που μπορεί να οδηγήσουν εσένα ή τον σύντροφό σου στη μοιχεία.  

Σίγουρα θα έχεις βρεθεί πάνω σε μία γυναικεία συζήτηση με θέμα την απιστία. Κάποια φίλη σου θα χώρισε γιατί ο σύντροφός της την απάτησε ή θα έκανε εκείνη την κουτσουκέλα της… με αποτέλεσμα μαζί να κάθεστε και να αναλύετε τα πάντα για ώρες. Και το αιώνιο ερώτημα που κάνετε στους εαυτούς σας ξανά και ξανά είναι ένα: «γιατί κάποιος να απιστήσει;».

Τι χρειάζεται ένας άνδρας για να σε ερωτευτεί και να μείνει μαζί σου για πάντα

Χαμός από απιστίες και στο Hollywood

Ποιος σου είπε ότι μόνο εσένα το αγόρι σου είχε τελικά μάτια για άλλη ή μόνο σε εμάς τους απλούς ανθρώπους συμβαίνουν οι απιστίες; Και στο Hollywood γίνονται αυτά και συχνά, μάλιστα.

Μη βλέπεις τη λαμπερή ζωή των ζευγαριών που ποζάρουν στο Instagram ευτυχισμένοι και χαμογελαστοί και μοιάζουν να τα έχουν όλα. Η ψυχούλα τους το ξέρει! Για μερικούς, έτσι; Όχι για όλους.

https://www.instagram.com/p/CQxpxD5Me0X

Πάρε παράδειγμα την Jennifer Aniston. Στις αρχές της δεκαετίας του 2000 οργίασαν οι φήμες που ήθελαν τον Brad Pitt να έχει απιστήσει και να έχει… μάτια μόνο για την Angelina Jolie. Ωραία η Jolie, δεν λέω! Αλλά τι της έλειπε της Aniston;

Το 2003 ένα ακόμη ζευγάρι χώρισε λόγω απιστίας του άντρα. Ο λόγος για τον Ethan Hawke, που απάτησε την Uma Thurman με την νταντά των παιδιών τους. Τι να πει κανείς…

Τελικά γιατί απατά ο κόσμος;

Αν σε έχουν απατήσει, ξέρεις πολύ καλά ότι δεν είναι εύκολο. Είναι σκληρό, πονάει και όλο αυτό σε ταλαιπωρεί για καιρό. Ίσως έρχονται και στιγμές που τα βάζεις με τον εαυτό σου, που τον κατηγορείς και πονάς ακόμα περισσότερο.



Η αλήθεια είναι, πάντως, πως η κάθε σχέση είναι διαφορετική. Κάθε ζευγάρι αντιμετωπίζει τα δικά του θέματα και κάτι που ισχύει για σένα μπορεί να μην ισχύει για μια φίλη σου, για παράδειγμα. Υπάρχουν, ωστόσο, τέσσερις λόγοι, που σύμφωνα με τους ειδικούς, είναι οι βασικότεροι και οδηγούν στην απιστία.

Δες τους στην παρακάτω gallery και… φρόντισε πολύ τη δική σου σχέση για να μην έρθεις ποτέ αντιμέτωπη με κάτι τέτοιο!